Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize 5 tane sahada lider oyuncu lazım 5 tane en az. ŞAmpiyonluklar çoluk çocukla kazanılmıyor. Van Aanholt dışında sahada karakter gösterebilen oyuncumuz yok, biraz Nelson sadece.

Donk bile fark yaratıyordu ya, Donk gibi bir liderimiz bile yok. Okan hoca da aynı şeyi söylemiş zaten her bölgede lider oyuncuya ihtiyacımız var diye

Alacağı maaş ve gereksiz görüyorum. Nelsson-Bardakçı ilk 11 için gayet yeterli. Yedekler Emin- Metehan' da olur veya bunlar yetersiz geliyorsa yedeğe 1 hamle yapılabilir. Yıllık 2.5 verilecek bir Denayer kaliteyi bu oranda arttıramayacağını düşünüyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kesinlikle Denayer çok gereksiz. 1.25 ten yukarısı verilmemelidir.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah belanı versin arsenal ulan nürnberge'de yenilmezsin.

Uçak indi.
1657296182605.webp

Kesinlikle katılıyorum..Belki selçukla aradında azda olsa kalite farkı vardır.Ama fiziksel yapı olarak aynısı..Yaşlandıkca çekilmez hale gelen bir fizik yapısı.Kesinlikle kötü oyuncu değil.Buradan bu anlam çıkmasın.Dört senelik anlaşma çok..Sıkıntı olabilir.

Benim görüşüm sergio geldiyse 10 no gibi oynatmak lazım.Fazla koşturmamak lazım.Bu durumda pedroya gerek kalmaz.

Sergionun arkasına 6-8 iki tane atletik yapısı iyi oyuncu koymak lazım.
Mesela torreira-ndombele-gueye-carvalho gibi oyuncuların hepsi olur.İsimlere takılı kalmayalım.Onlar olmaz başkası olur.Ama genel olarak Ağır oyunculardan kurulu takım kurmayalım.
Ama Allah rızası için orta sahada hılzı,atletik en az bir tane oyuncu olsun.

***- sergio-petro
Bu ikilinin yanına kim gelirse gelsin sıkıntı olur gibi..birde kanatlarsaki defansif zaafiyeti düşününce daha çok zorlanırız diye düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kismen katiliyorum benim asil benzetme sebebim kariyer seyri. 24-25 yaslarina kadar cok da goze batmayip, sonra birden atilim yapip cok iyi oynayip, 28 yasinda yagli kontrati kapip dususe gecme hikayesi neredeyse bire bir ayni. Bazi Portolular bundan yakiniyordu dun biraz dolastim kontrati kapti yatisa gecti diyorlardi.

Fizik olarak bence bir tik iyi Selcuk'tan zaten savunma meziyetleri olarak da daha iyi. Bir de bizim atletizm kulturumuz uyduruk Portekizliler biraz daha kendilerine iyi bakiyorlar kesinlikle.

10 numara oynatmamizi istemem 4-3-3'te cift 10 numarayla oynatirsak belki ancak cunku hucumda o kadar katki saglamayacaktir. Soyledigin uclu bence de problem ama atiyorum oraya Gueye gibi insanustu bir herif gelirse problem kalmaz aksine cok iyi bir kurgu olur.

Benim umudum su ki bu adamin dususunun gercek sebebi Vitinha'nin piyasaya cikmasi. Profesyonelligi konusunda ise fikrim yok ama asiri kotu olamaz Mourinho ozellikle istemis cunku o da boyle seylere cok takan biridir.

Var mı canlı gelişini gösteren bi kanal Sergio'muzun ?

Edit: Gs Tv 👌

Edit 2: Vermiyormuş

Edit 3: Veriyor ❤💛

Son düzenleme:
Hiç isim yok ortalıkta. Yaprak kımıldamıyor. Bir tane foto vardı,bir tane bitki sürüklenip gidiyordu. Tam atmalık. Biri atsın.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'ın Sergio Oliveira gibi bir oyuncuya ihtiyacı vardı fakat 30 yaşındaki bir oyuncuya 4 yıl kontrat yapmak mantıklı mı emin değilim."

Cenk Ergun yine baslamis. 30 yasindaki adama 2.5 milyondan 4 yillik sozlesme vermek sacmalik. Herif 30 yasina kadar sadece bir sezon saglam top oynamis.
3+1 ise genede kabul edilebilir ama direk 4yillik ise. Sacma bir is olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt