GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 57

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505K
Sayfa
57/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carvalho - Gueye - Pedro mu yoksa Gueye - Sanson - Pedro mu yapılması daha iyi olur sanki Pedro olursa Carvalho - Gueye daha iyi olabilir 4-4-2 gibi oynayabiliriz.

Arkadaslar yanlis anlasilmasin ama Nöbete girip diger takimlarin transferlerini görmek moralimi acayip bir sekilde bozuyor. Keske diger takimlarin transferleri icin farkli bir konu acilsa. Bizdeki hareketlilik yetmezmis gibi birde rakiplerimizin güclendigini görmek cok sinir bozucu
Bende artik cok rahatsiz oldum.yeterince bjk gorduk,yeter

buram buram mantık akıyor kardesim mesajda. gözümüzle okuyalım
11690.jpg

Göremiyorummm...

Arkadaslar yanlis anlasilmasin ama Nöbete girip diger takimlarin transferlerini görmek moralimi acayip bir sekilde bozuyor. Keske diger takimlarin transferleri icin farkli bir konu acilsa. Bizdeki hareketlilik yetmezmis gibi birde rakiplerimizin güclendigini görmek cok sinir bozucu
Konum;
Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysilio

Gibi bir durum oluşuyor gibi.

Soyledigin mantikli lakin burasi GSCimbom, yani ben boyle bir durumda konu disina cikmayin desem bile illa biri cikar ve konu disi paylasimlarda bulunur. O dedigini yaptigimiz an emin olabilirsin ki iki konu da corba gibi karisir. Ben ugrasamam. 👾

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt