Hatay bu sene düşmenin en büyük adayı olabilir kadrolarını dahi koruyamadılar bütçe küçültüyorlar
Beter olsunlar kodumun şikecileri
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hatay bu sene düşmenin en büyük adayı olabilir kadrolarını dahi koruyamadılar bütçe küçültüyorlar
özür dilerimArkadaslar yanlis anlasilmasin ama Nöbete girip diger takimlarin transferlerini görmek moralimi acayip bir sekilde bozuyor. Keske diger takimlarin transferleri icin farkli bir konu acilsa. Bizdeki hareketlilik yetmezmis gibi birde rakiplerimizin güclendigini görmek cok sinir bozucu
Bende artik cok rahatsiz oldum.yeterince bjk gorduk,yeterArkadaslar yanlis anlasilmasin ama Nöbete girip diger takimlarin transferlerini görmek moralimi acayip bir sekilde bozuyor. Keske diger takimlarin transferleri icin farkli bir konu acilsa. Bizdeki hareketlilik yetmezmis gibi birde rakiplerimizin güclendigini görmek cok sinir bozucu
Sana degildi ya genel olarak söyledim. Her sayfada minimum 2-3 fbjk haberleri paylasanlar oluyor biraz sinir bozucu keske farkli bir konu acilsaözür dilerim
Uçakla ön kaldırınca bir şey yok, Gökhan yakıt kaça geliyor diye sorunca aoouuuuwwww...Uçak mı alıyorsun? Ayrıca ne bileyim Gökhan ben Uçak yakıtı ne kadar ? Havayolu firması sahibi değilim ki ya![]()
Herkes yanılır Assuncao konusunda belki kiraya verebilirdik alıp acele ettik gibi geliyor ama Cica konusunda çok net yanıldımRenktas sen baya övmustun sanki cika gelmeden? Bir de assuncao baya övmustun. Bize dusmez wonderkid diye![]()
buram buram mantık akıyor kardesim mesajda. gözümüzle okuyalım
Tabi ki oyle diyecek, rakipleri guclu olsun istemez .Murat Özbostan : '' Taylan ve Berkan'ın performansını yeterli buluyorum.Orta sahaya transferin çok da önemli olduğunu düşünmüyorum. '' (A Spor)
Konum;Arkadaslar yanlis anlasilmasin ama Nöbete girip diger takimlarin transferlerini görmek moralimi acayip bir sekilde bozuyor. Keske diger takimlarin transferleri icin farkli bir konu acilsa. Bizdeki hareketlilik yetmezmis gibi birde rakiplerimizin güclendigini görmek cok sinir bozucu
Soyledigin mantikli lakin burasi GSCimbom, yani ben boyle bir durumda konu disina cikmayin desem bile illa biri cikar ve konu disi paylasimlarda bulunur. O dedigini yaptigimiz an emin olabilirsin ki iki konu da corba gibi karisir. Ben ugrasamam.Arkadaslar yanlis anlasilmasin ama Nöbete girip diger takimlarin transferlerini görmek moralimi acayip bir sekilde bozuyor. Keske diger takimlarin transferleri icin farkli bir konu acilsa. Bizdeki hareketlilik yetmezmis gibi birde rakiplerimizin güclendigini görmek cok sinir bozucu
Hadi lan ordan fenerin tetikçisi seni.Murat Özbostan : '' Taylan ve Berkan'ın performansını yeterli buluyorum.Orta sahaya transferin çok da önemli olduğunu düşünmüyorum. '' (A Spor)
bu adam gözümde boooomboş bir yorumcu...Murat Özbostan : '' Taylan ve Berkan'ın performansını yeterli buluyorum.Orta sahaya transferin çok da önemli olduğunu düşünmüyorum. '' (A Spor)