Mehmet Büyükekşi: "Yabancı sınırının kaliteyi artırdığına inanmıyorum. Önümüzdeki aylarda ne yapılacaksa buna birlikte karar vermeliyiz. Gerekirse yabancı konusunda sınır da getirmeyebiliriz. Önemli olan doğruyu bulmak..(TV100)
Öyle aklımda kalmış renktas. Zaten burada ismi çıkınca öyle futbolcu var olduğunu ogrendikBrezilyali diyip portekizli birini yazman da ilginç oldu.
Mehmet Büyükekşi: "Yabancı sınırının kaliteyi artırdığına inanmıyorum. Önümüzdeki aylarda ne yapılacaksa buna birlikte karar vermeliyiz. Gerekirse yabancı konusunda sınır da getirmeyebiliriz. Önemli olan doğruyu bulmak..(TV100)
Bende Josef tarzı sert adam istiyorum hocam 2 yıl Taylan izledikten sonraCarvalho biraz Nzonzinin kel olmayan versiyonunu animsatiyor. Hmm. Öyle tip 6 No istemiyordum ben.
sağolMehmet Büyükekşi: "Yabancı sınırının kaliteyi artırdığına inanmıyorum. Önümüzdeki aylarda ne yapılacaksa buna birlikte karar vermeliyiz. Gerekirse yabancı konusunda sınır da getirmeyebiliriz. Önemli olan doğruyu bulmak..(TV100)
hbrler hakiki mi yoksa traş salınımı mı
İsim verdi miGs ilk yabanci transferini bitirdi diyip yayin aciyor, yayinda yuzde 99 bitti diyor yavsakcan
vay anasini
oh be sonunda, yabancı kontenjanı sıkıntısı çözülecek gibiMehmet Büyükekşi: "Yabancı sınırının kaliteyi artırdığına inanmıyorum. Önümüzdeki aylarda ne yapılacaksa buna birlikte karar vermeliyiz. Gerekirse yabancı konusunda sınır da getirmeyebiliriz. Önemli olan doğruyu bulmak..(TV100)
6 numara ile 8 numarayı karıstırıyorlar sanırımmaratona oyuncu mu alıyoruz yav bir de 6 no için hızlı futbolcu takıntısı çıktı.
Alakaları yok. Carvalho topla dripling yapabilen bir adam Nzonzi sadece pas vardı. Carvalho'da asıl endişelendiren kısmı top kapma bu konuda istatistikleri iyi gözükmemekte.Carvalho biraz Nzonzinin kel olmayan versiyonunu animsatiyor. Hmm. Öyle tip 6 No istemiyordum ben.
Pedro dediİsim verdi mi
Carvalho ilk hedef degilmiymis ne dedi tam olarakCarvalho 1 aday degil diyor nevzat.