GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 85

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,8K
Sayfa
85/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Büyükekşi: "Yabancı sınırının kaliteyi artırdığına inanmıyorum. Önümüzdeki aylarda ne yapılacaksa buna birlikte karar vermeliyiz. Gerekirse yabancı konusunda sınır da getirmeyebiliriz. Önemli olan doğruyu bulmak..(TV100)

Bu adamda vizyon fln mı var nasıl gelmiş o koltuğa?

@Ercan Önder

prime donemi gecti gibi kendisinin... zaten yasi da 33 yanilmiyorsam.
+, son kirin kupasin da hic ama hic begenmemistim.

kendisi *nagoya cikislidir. tipki meshur *honda gibi...
lokal a milli seviye yetenekleri cikarmak da maharetli bir kulup ozetle.
ordan sonra ilk cikis honda gibi avrupa oldu ayni takim *hollanda venlo .
sonrasinda ingilitere southampton da bayagi yer alip italya'ya gecis yapmisti. sampdo da fena degildi ozellikle 2020/21 sezonu...kafa golleri iyidir. fizigi guclu, topla ilisigi fena degil.
*trabzonspor ile alakasini cozemedim. fakat ,takdir ettim. farkli cografyalar dan oyuncu bakmalari.
gecmiste sol tarafa guney koreli yetenek almislardi. devamini getirmeleri gerekirdi. ozellikle bu baglamda senol gunes donemi buyuk hatadir hoca ve kulubu adina. bu da ayri bir baslik konusu.

tipki bizim nagatomo sonrasi devamini getirmedigimiz gibi... garip profillere yoneldik sol taraf ve sagda.

maya konusuna tekrardan donersek, *epl ilk sezonlar iyidi... italya bahsini ettigim sezon keza...
schalke secimi yari saha ici yari saha disi kaynaklidir tahminim. artparantez *schalke bundes ozelinde en kotu yonetilen kuluplerde nazarimda tepe kulup. digerleri stutgart,hertha vs vb.

<-oyuncu adina dogru kulup mu ? bence hayir.

trabzonspor bu kadar istekli ise bu tur profil ve menselere, makul yasta olanlari veya daha genc yetenekleri, japon,kore,australya,yeni zellanda,abd,kanada ( bunlar genelde afrika ve avrupaya nazaran az ragbet goren yerler)
firsat transferleri veya uzun vadeye yonelik yetenekler bu bolgelerde mevcut. bulmasini bilene... ozetle; mense dogru, zamanlama ve yas yanlis gorunumde bir isme *ilgili olup alamamislar-linkten okuduklarim dolayli.

1. hafta antalya macinda izleyecegimiz forvet

1657044774008.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt