Faruk Özkul
Büyük Kaptan
Morutan gidecegine cicaldau gitsin.
Adamin dedikleriyle ilgilenmiyorum. Dursun Ozbek Antalyada konusmus. Antalyadaki uyelerden biri yayinda detaylari anlatti. Anlattiklari onemli onu diyorum
yok maymunlar cehennemimuhtemelen wonderland
DogruMorutan gidecegine cicaldau gitsin.
cana gelecegine mala gelsin diyosunMorutan gidecegine cicaldau gitsin.
Trabzon'da Ugurcan, Ahmetcan ve Abdülkadir'i ilk 11 sayarsak daha Eren ve Dorukhan var. Üstelik Dogucan, Berat, Yusuf vs. bunlar da ara sira oynayabilecek adamlar. Yerli olarak bir cok degisik mevkide farkli opsiyonlari var. Sol beke Alioski'yi getirdikten sonra 2 oyuncu daha alabilirlermis. Kadroyu Temmuz'da bitirmis olacaklar.Üzücü olan rakiplerin bizden çok daha iyi ve geniş kadroları olmasına rağmen halen takviye yapıyor oluşları. Bu takımı izleyen 10’yaşındaki çocuk bile en az 5-6 adam alınmasını görüyor zaten.. insaların psikolojisini bozdu bu sene Bu takım. Herkesin tedirgin oluşu gayet normal. Herkes biran önce güçlenmiş taraftar ile bütünleşmiş bir takım görmek istiyor.. ve şu an bu ülkedeki takımlardan en çok eksiği olan biziz yedeklerine kadar diğer takımlardan daha zayıfız.

mevzu oraya gitmeyecek ama bu sessizlik canımı sıkıyo.öngörude bile bulunamıyorum.çünkü ortasaha içim kimi istediğimiz belli değil.hiç haber yok