GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 37

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
504,5K
Sayfa
37/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu kadroya da fitim

e993d2bf907dc49c471bf5e6939772491984258.jpg
Çok alçak gönüllüsün kardeşim ;D

Zaten bunları alırsak transfer kapanır yani, başka bir şeye gerek yok :red:

sağ beke büyük bi eksiklik var beyler. sacha çok dağınık bir türlü iyi düzeye gelmiyor. omar desen bir gözü yok adamın. sacha da beyin yok. o yüzden sağ bek kara bir delik. oraya mert müldür şart

Getafede bile ilk 11e giremeyen luisi mi alıcaz?

70 kez portekiz milli takımında oynamış William Carvalhoyu beğenmeyip, Florentino Luis gibi bi adama nolur gelsin demek taraftarın futboldan ne kadar anlamadığını gösteriyor

Bana göre bizim ligin formülü belli yerli zorunluluğunu defansta hatta kalede kullan gerekirse vasat altı bir defans kur, orta saha ve hücumu vasat üstü yabancı ağırlıklı kur bjk ve ts bunu gayet iyi yaptı gibi..

Josef gedson
Ghezal xxx muleka
Weghorst

Dorukhan hamsik
Visca bakesetas trezege
Cornelius

Biz maalesef tam tersini yapıyoruz ve 3 sezondur oyun ve sonuç ortada...

Biz daha grafiker ataması yaparken elalem yurt dışından oyuncu getirmeye başladı. Dursun Özbek ciddi şekilde eleştiriyi kabul etmek zorunda. Ucu ucuna seçim kazandı zaten...
kesinlikle katılıyorum - adayken vaad vermek - toplantıda kararlaştırıp konuşmak her işte kolay. işe dökülünce ama her yerde çıkar bir sorun, problem.

Acemi demeyeceğim çünkü deneyimi var - He bu ekonomide tahmin edemediği Profesyonel Dünyanın Umulmadık Bariyerleri olabilir ama bunu öngöremiyorsa bir yönetim grubu kusra bakmasın uzun vadede sıkıntılı olur. Eyvallah zilyon tane ödemesi var osu var busu varda siz proje derken bunlara hazırlanmadıysanız geçmiş olsun.

Eşref olsa dahada kötü tablo olurdu ben diyeyim - hala TD falan bekliyor olabilrdik.

3 orta sağa mert müldür olursa umut bozok yeterli bu arada o 3 orta sahadan biri pedro olmalı diğer 2 si mücadele gücü yüksek az biraz teknik olursa güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt