GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 44

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
504,8K
Sayfa
44/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulup olarak futbolculara cok fazla yüz veriyoruz

Marcao direk takıma katılıp başlasa şuan sevilla fiyatı yükseltmişti bu iş çoktan bitmişti

FB her oyuncusunu istedigi fiyata satıyor oyuncu itirazda edemiyor

Bize gelince oyuncu taraftarı bile kullanmaya kalkıyor! Kim min jae, marcao'dan fazla mı para ediyor bu durumda bunun tek sebebi marcaoya verilen izin ve oyuncuyu degersizleştirilmek üzere yapılan basın toplantısıdır!
Birçok parametre var ancak en önemlisi sıcak para,FB sıcak paraya ihtiyacı varken Allahyar'in %50'sini 4,5 m.euroya satıyor! Kadro dışı Ozan'i 3 m.euroya gönderiyor!O zaman da başka oyuncu satmana gerek olmuyor, bu sefer de diyorsun ki sözleşme fesih bedelinin getir öyle git.Üzerine oyuncu maaşları da yüksek FB 'de.Yurt dışına gidecek oyuncular daha fazlasını kazanamayacağini düşündüğü anda kulübü zorlamıyor.Bizde ve BJK'de ise sıcak para ve ucuzluk nedeniyle oyuncuların gözü dışarda.

Burhan Can Terzi: "Okan Hoca'ya çok güveniyorum. Bölge bölge belki istediği transferler gerçekleşmese de elindeki malzemeyle en iyi yemeği çıkarmasını bilecektir."

HAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAAH yok simdi bir sey diyecem, takintili modlar yine banlayacak
valla şunu söyliyeyim , gülme kısmı hepimizin içinden geçiridği kısım - burda hemfikir olmamak pek mümkün değil.

fakat eldeki malzeme konusunda, elde oyuncu havuzundan adam çıkaramıyorsan onların oynayabileceği pozisyona 7 M + maaş ya da falzası falan gömmeye ne kadar gerek var bilemem.

git o parayla 6 ve 8 bitir- (pedro'ya gönderme yapıyorum - iyi adam olabilir eyvallah ama arkası boşken o istatistiklerin 8de birini falan verir)

yönetim bu hafta hamle yapmazsa haftasonundan başlayarak çok eleştiri yağmaya başlayacak-Haluklar bile hafif konuşamaz yakında

Kral Gelmiş..
FW5VimxXwAM65rv

Bugün biraz hareketlilik hissediyorum yanilabilirim tabi ama kanimca Marcao satis haberleri aksama dogru çikar ayni anda Pedro haberleri çogalir dedigim gibi sicak para bekleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt