Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
okan hoca kendi söyledi menajer önerileri geliyor değerlendiriyoruz diye plan program yok rastgele oltaya kim takılırsa.
arada önemli bir çizgi var - taraftar başarı için hep ister (hepte haklıdır istemekte - müşteri misali) çünkü kendisnin zaten seçme hakkı yok - kim gelirse gelsin hep ister. En veryansınından tut en tutumlu dikkatli tarftarına kadar değişmez bir şey benim gözümde. Taraftar dursuna bayılarak istemedi , eşreften bir şey olmayacağı için oraya doğru kaydıTaraftarın büyük çoğunluğunun istediği başkan seçildi. Üyelerde taraftarla aynı fikirde demekki. Her gelen yönetim kötü. Taraftar ve üyeler ne peki?
Hö...?
arada önemli bir çizgi var - taraftar başarı için hep ister (hepte haklıdır - müşteri misali) çünkü kendisnin zaten seçme hakkı yok - kim gelirse gelsin hep ister. En veryansınından tut en tutumlu dikkatli tarftarına kadar değişmez bir şey benim gözümde. Taraftar dursuna bayılarak istemedi , eşreften bir şey olmayacağı için oraya doğru kaydı
ama üyeler kulübün geleceğini seçmekle , bu hususta her detayı bilip tartmak ile sorumludur. Fakat oradada zaten büyük fark çıkmadı hatta son 2 sandıkta tıpkı Burak Elmas'ta olduğu gibi kafa kafaya bitti seçim. Yani seçenlerin çok ciddi kısmı potansiyel muhalefet.
Etkileşimsiz yapamıyorlar. Buraya da gelmişti bir ara ne zaman sorsalar fatih terim mevzusunu cevap vermeden kaçıyordu.Kolpaçino Berk forumlarda olmadı twitterda akıl veriyor aslan parçası
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adminim ne zaman görsem en güzel gacılar topiğindesin, rahatlama ondan olabilirbana gelen msjlar dogru ise rahatım endiselenmeyi bıraktım

taraftarın haklı olduğunu kim söyledi ki ? taraftara kalsa kulüp çoktan batmıştı çünkü kötü hissiyat olduğunda herkes berbat - herkes gitsin. (FM oynar kafasında bakanlar var realiteye) - taraftar hep ister diyorum, haklı demedim.son 7 senedir taraftarın haklı olduğu hiçbir konu göremiyorum.
kontrol icin girmek durumundayım cıplak hatun paylasımını denetliyorumAdminim ne zaman görsem en güzel gacılar topiğindesin, rahatlama ondan olabilir![]()
1. lig miş - kalitesizlikten "Lig" okudum sadece bir anSuper liğ mi? 1 liğ mi 12sinde bSliyor??
Yeterince giyinik atanları konudan atıyorsun diye duyumlar aldımkontrol icin girmek durumundayım cıplak hatun paylasımını denetliyorum

Etkileşimsiz yapamıyorlar. Buraya da gelmişti bir ara ne zaman sorsalar fatih terim mevzusunu cevap vermeden kaçıyordu.