GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 76

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,5K
Sayfa
76/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarın büyük çoğunluğunun istediği başkan seçildi. Üyelerde taraftarla aynı fikirde demekki. Her gelen yönetim kötü. Taraftar ve üyeler ne peki?
arada önemli bir çizgi var - taraftar başarı için hep ister (hepte haklıdır istemekte - müşteri misali) çünkü kendisnin zaten seçme hakkı yok - kim gelirse gelsin hep ister. En veryansınından tut en tutumlu dikkatli tarftarına kadar değişmez bir şey benim gözümde. Taraftar dursuna bayılarak istemedi , eşreften bir şey olmayacağı için oraya doğru kaydı

ama üyeler kulübün geleceğini seçmekle , bu hususta her detayı bilip tartmak ile sorumludur. Fakat oradada zaten büyük fark çıkmadı hatta son 2 sandıkta tıpkı Burak Elmas'ta olduğu gibi kafa kafaya bitti seçim. Yani seçenlerin çok ciddi kısmı potansiyel muhalefet.

Son düzenleme:
arada önemli bir çizgi var - taraftar başarı için hep ister (hepte haklıdır - müşteri misali) çünkü kendisnin zaten seçme hakkı yok - kim gelirse gelsin hep ister. En veryansınından tut en tutumlu dikkatli tarftarına kadar değişmez bir şey benim gözümde. Taraftar dursuna bayılarak istemedi , eşreften bir şey olmayacağı için oraya doğru kaydı

ama üyeler kulübün geleceğini seçmekle , bu hususta her detayı bilip tartmak ile sorumludur. Fakat oradada zaten büyük fark çıkmadı hatta son 2 sandıkta tıpkı Burak Elmas'ta olduğu gibi kafa kafaya bitti seçim. Yani seçenlerin çok ciddi kısmı potansiyel muhalefet.

son 7 senedir taraftarın haklı olduğu hiçbir konu göremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt