Akın Sayman
Büyük Kaptan
ben hala burda kaldım. bu hafta bitebilecek konumda olan 8 no kim? 8 no için sağlam bir haber çıkmadı ki hiç
sanson 8 değil mi büyük ihtimal odur
ben hala burda kaldım. bu hafta bitebilecek konumda olan 8 no kim? 8 no için sağlam bir haber çıkmadı ki hiç
sanson/sergio-gueyeTop ayağımızdayken yapar da koşan eleman yok bu orta sahada. Kumar olur.
Joao Pedro'yu forvete yakın oynatmak daha mantıklı reis..Evanderi 8 Pedroyu 10 oynatirsan defansif orta sahanin Kante olması lazım aksi halde ilk 30 dk da kusa kusa sahayı terkeder gelen dos
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yabancı basında hiç haber cıkmadı neredeyse. gueye için tuttomercato haber yaptı. sergio için o jo. carvalho için ispanyada haberler cıkıyor. sansona denk gelmedim dahasanson 8 değil mi büyük ihtimal odur
alamadilar simdi nevzati yolladilar
Bu orta sahayla rakipler kıçını kasıya kaşıya kaleye kadar gelir carvalho alıyorsan oliveira almayacaksın oliviera alıyorsan carvalho almayacaksınSergio - William C.
Pedro Joao
İş yapar mı bu ortasaha?
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gönül ister bi N'Dombele çekelim oraya ama hayalden öteye geçemez.Top ayağımızdayken yapar da koşan eleman yok bu orta sahada. Kumar olur.
carvalho ismi burda cıktıgında fb ilgileniyordu
bizim taraftar imkansız alamayız pahalı falan diyordu
sonra adamın bi videosunu attılar eski geriye koşmadıgı, herkes o videodan sonra adama boş iş yapmaz yavaş demeye başladı
Pedroyu direk forvet oynatirim ben arkasına oliveira yada Evander gibi bir oyuncu alacaksam Pedro duvar olabilen top dagitabilen bir oyuncu zaten normalde de 9.5 numaraJoao Pedro'yu forvete yakın oynatmak daha mantıklı reis..
Yanındaki oyuncuya göre değişir reis.Sosa-Hamsik performansı da alabilirsin..Sergio iyi mi ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi