Nedim Tokuyucu
İmparator
Bence sezon sonu yeni bir seçim olabilir. Çatlak sesleri ayıklamak amacına girebilir döDursun tek başına kalırsa hiç şaşırmam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence sezon sonu yeni bir seçim olabilir. Çatlak sesleri ayıklamak amacına girebilir döDursun tek başına kalırsa hiç şaşırmam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu orta sahayla hamur gibi yogururlar bizi çok yumuşak ve hareketsiz
www.instagram.com
Evet sergio olacaksa pedro bence hiç olmaz. Carvalho olacaksa hadi sergio da olacak diyelim diğer isim full ofanstan ziyade bence dinamik 2 yönlü biri olmalıOlumsuz bi 3lu gibi geldi bana fazla temposuz
Böyle bir şey düşünmüyorlardır diye umalım benceBu orta sahayla hamur gibi yogururlar bizi çok yumuşak ve hareketsiz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Vasfi Vural twittera az ara ver lan namussuz adam
![]()
@1mizahtimes, Instagram: "Etiketle 😂👇"
114K likes, 1,203 comments - 1mizahtimes, June 24, 2022: "Etiketle 😂👇".www.instagram.com
neydi wildecock muydu@Vasfi Vural twittera az ara ver lan namussuz adam
![]()
@1mizahtimes, Instagram: "Etiketle 😂👇"
114K likes, 1,203 comments - 1mizahtimes, June 24, 2022: "Etiketle 😂👇".www.instagram.com
Wilyım için beli dönmeyen adam dediniz de videolarına bakıyorum şimdi herif Emre Çolak gibi 360 derece dönüş atıp duruyor sahada. Ryan Donk coolluğu var üzerinde fiziki mücadelelerde ve topu gezdirirken.
anlatamıyoruzki ya.tempolu oyun dedi ,carvalhonun bunla alakası yok.bonserivisi 9 milyon ,nereye alıyon paşam.herifin karısı burayı bile istemiyoBu orta sahayla hamur gibi yogururlar bizi çok yumuşak ve hareketsiz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Limoniyiz ismini Hakan cockfield yapalim mi ?kerofield le aran nasil
Wilyım için beli dönmeyen adam dediniz de videolarına bakıyorum şimdi herif Emre Çolak gibi 360 derece dönüş atıp duruyor sahada. Ryan Donk coolluğu var üzerinde fiziki mücadelelerde ve topu gezdirirken.

Limoniyiz ismini Hakan cockfield yapalim mi ?
gueye-sergioBize lazim olan; agresif, cabuk, dinamik ve kreatif bir orta saha kombinasyonu.