GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 155

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,7K
Sayfa
155/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm asil anlamayan sensin. İcerisi disarisi ayrintili sekilde tek tek yazdim. Ft ile icerde kazanabiliyoduk en azindan.

Terim deplasmanda 6 yedi ama icerde yendi 2. Devre ayni takimi. Birinde fark yese digerini yense tamam deriz de adam ile 8 buyuk macta 0.25 gol ortalaman ve 0.125 puan ortalaman var matematiksel yazayim belki anlarsin diger turlu kafan basmiyor belli ki. Bu adamla mi sampiyon olacaktin?

Teknik direktore bakisiniz makisiniz alti bos laflar kullanip durma benim icin gs onemli bu adam kalsaydi da hayatta sampiyon olamayacaktik.

Sabaha kadar zirlayabilirsin zira gercegin bu oldugunu herkes biliyor

zırlayan sensin

adamın ilk sene aldığı takımın halini bilmedne onu sayıyorsun ortalamaya

sürekli bomboş argümanlarla saldırıyorsunuz adama

çünkü medeni bir şekilde futbol üzeirne odaklandığı için sizin gibi insanlara fazla böyle tipler

uzatmayalım daha fazla zira senin gibi biriyle tartışmayı bile kaldıramam

oliveiranın sadece bir sezon yuksek performans göstermesi de sorun.paoka falan kiralanmıs herif.ömrü kiralık geçmiş.bilemiyorum altan

Ekli dosyayı görüntüle 166542

Hamsik Sigurdson’dan iki yaş büyük ve ligin canına okudu. Bu adamları bedelsiz almıyoruz sonra böyle adam arıyoruz. Alın kardeşim Sigurdson’u. Ucuz bir yıllıkla 2 sene. Adam free zaten. Fernando’nun falan iyi göründüğü ligde top diye oynar herkesi
Bu adama FM’den gelen bir hayranlığım var hep bizde oynamasını hayal etmiştim, Sneijder’in bir benzeri, 15- 20 gole katkı yapmazsa beni banlayabilirsiniz, underrated bir oyuncu bence.

zırlayan sensin

adamın ilk sene aldığı takımın halini bilmedne onu sayıyorsun ortalamaya

sürekli bomboş argümanlarla saldırıyorsunuz adama

çünkü medeni bir şekilde futbol üzeirne odaklandığı için sizin gibi insanlara fazla böyle tipler

uzatmayalım daha fazla zira senin gibi biriyle tartışmayı bile kaldıramam
E asagi yukari o kadroyla riekerink gibi hoca bile olmayan bi adam bile fb bjkyi yenip kupa aldi??? :asd:

Elinde balcova yasamspor kadrosu olsa 8 macta 2.5 ust yaparsin be kardesim :asd:

SA

Emre Akbaba'nin kas kütlesi artmis gibi haberlerden sonra Taylan kampin en caliskani, Emre Kilinc zimba gibi, Ömer Bayram ilk 11'e göz kirpiyor, Berkan kampin yildizi, Gomis 20'lik delikanli minvalinde haberler cikmadi mi daha.

1657107368340.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt