yukarda yazdım aynısını. valla bunlardan görmedimaskmdasd
yukarda yazdım aynısını. valla bunlardan görmedimaskmdasd

Vergisiz almıyordur o parayı inanmiyorumGueye icin teklif 3m euromus maas olarak, arada 1m euro fark var.
vallah isine gelirse, yoksa rotayi direk olarak Torreirayi ceviririm. FIO'da 2.8m euro aliyordu.
Gueye gelirse aynısı olabilir.şu şekilde karşılayacağım bir transfer
![]()
italyanlar pedroyla 2.4m +100k bonusa anlaştığımızı yazıyorlar. bonservisteki bonus maddeleri görüşülüyormuş.
Ben olsam hiç sıkmam... Olsa ne olur olmasa ne olur100k bonus ne la komedi gibi.
Cunku zamanında yerlilerden çok girdi diye. Sen asil hangi yabancıya tl veriyorsun bir tane ornek göster susucam. Ridvan bjk den daha yeni 6.5a gitti. O zaman senin mantiga göre eski kurlarla Ridvan 12 13m luk topçu mu?Sen yerli oyuncuna niye TL üzerinden maaş veriyorsun madem evrensel senin yerli oyuncun bu evrene dahil değil mi yada Kazimcanin bonservisi alınırken 20 milyon TL verdik Altay kripton gezegeninden mi ?
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En son 6'ya bırakıyor tarzi haberler vardı ona istinaden dedim. 5 olmaz ama 6'ya birakiyorlarsa kaçırmamak lazım.5-6ya vermezler 8-10 da çok yüksek,topçuluğuna bişey demiyorum

3-2 yeneriz bence bizim golleri Bülent Akın,Hakan Ünsal tahminim uzaktan yazar ve Süper Mario Jardel topun gelişine sol ayağıyla atarGs tv de 2000’de oynadığımzı Rangers maçı var. İzlenir.
Haydaa