GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 361

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,7K
Sayfa
361/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao'nun yolu açık olsun doğru zamanda yollar ayrıldı, Sonuçta hatrı sayılır bir bonservis kazandık ve iyi bir bütçe oluşturacak. Seneye sözleşmesinin son senesi olacaktı ve pek kontrat uzatmaya yanaşacağını sanmıyorum zaten Sevilla'ya gitme isteğini açıkça belirtmiş yani sözleşme uzatmamız zordu kendisiyle. Artık Nelsson-Abdülkerim ikilisinin yanına Denayer veya o ayarda kaliteli bir stoper daha katıp önümüze bakmamız gerekiyor. Marcao kesinlikle özel bir isimdi ama ligde şampiyonluğu stoperlerle kazanmıyorsun buda aşikar bir durum.

Fernandodan çok memnun Sevillalılar, hatta sırf o yüzden Marcaoyu çok istiyorlardı, Galatasaraydan gelen 1 önceki oyuncuyu düşünün diye yazdıklarını gördüm
Wonderkid minvalinde dedim renktaş

Markao iyi oynarsa nelsona daha eli açık gelebilir gelecekler

Biz nasıl cica ve morutandan sonra rumen transferine karşıyız,bizden gidenler iyi olursa pozitif dönüş alırız

Ofansif os değil net 2.fw adam
İşte böyle bir sistemi oynamak için oliviera yanına kimi koyacaksın. Yani illaki faydalı olur olmaz demiyorum. Ama arka taraf çok boş kalır. Olivierada savunması çok iyi değil. Ama illaki hoca biseyler düşünmüştür. Yinede ben Pedro nun halen yem olabilecegini düşünüyorum. Gerçi arkaya tam bir supurucu 6 alırsın sorun biraz azalır ama bu adamda carvalho değildir heralde. Yani mantıksız geliyor carvalho Oliviera Pedro orta sahası. Ofansif anlamda muazzam ama yumuşak.

Adı geçen isimler iyi isimler ama yaşları sebebi ile geri dönüş olmayan topçular, Solbakken veya Yusuf Demir gibi ileride para edebilecek 1-2 top tepici de almak lazım sanki.

Başakta mahmut,azubuke,topalı kullanan adamın gsde kangrene dönüşmüş 6 nolu mevkiye adam istememesi imkansız

Birkaç maçta 3 tane 8-10 karışımı oyuncuyla oynadı diye yanılgı var galiba

Adam kendisi dedi ya imza töreninde kendiyle çelişiyor diyosan bilemem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt