Valla renktas yanlış analiz etmiş olabilirim ama ben ısınamadım buna.Carvalho tekniği zayıf mı?
Carvalhoya ağır dersin, yavaş dersin, her şeyi dersin ama adam gelse ligin en teknik orta sahası olur.
Valla renktas yanlış analiz etmiş olabilirim ama ben ısınamadım buna.Carvalho tekniği zayıf mı?
Carvalhoya ağır dersin, yavaş dersin, her şeyi dersin ama adam gelse ligin en teknik orta sahası olur.
Tutamadım başkanZarttt

Wonderkid minvalinde dedim renktaşFernandodan çok memnun Sevillalılar, hatta sırf o yüzden Marcaoyu çok istiyorlardı, Galatasaraydan gelen 1 önceki oyuncuyu düşünün diye yazdıklarını gördüm
AyıpRöntgennn![]()
O kirası geçerliyken geçerliydiGelen teklife teklif eşitleme hakkımız var. Onların vereceği parayı verip alabiliriz.
İşte böyle bir sistemi oynamak için oliviera yanına kimi koyacaksın. Yani illaki faydalı olur olmaz demiyorum. Ama arka taraf çok boş kalır. Olivierada savunması çok iyi değil. Ama illaki hoca biseyler düşünmüştür. Yinede ben Pedro nun halen yem olabilecegini düşünüyorum. Gerçi arkaya tam bir supurucu 6 alırsın sorun biraz azalır ama bu adamda carvalho değildir heralde. Yani mantıksız geliyor carvalho Oliviera Pedro orta sahası. Ofansif anlamda muazzam ama yumuşak.Ofansif os değil net 2.fw adam
Ozaman konudan vinlaaaBıktım yav bıktım her gün yeni isim çıkmasından

Başakta mahmut,azubuke,topalı kullanan adamın gsde kangrene dönüşmüş 6 nolu mevkiye adam istememesi imkansızOkan 6 numara istemiyor ki
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başakta mahmut,azubuke,topalı kullanan adamın gsde kangrene dönüşmüş 6 nolu mevkiye adam istememesi imkansız
Birkaç maçta 3 tane 8-10 karışımı oyuncuyla oynadı diye yanılgı var galiba