Kalender Cengiz
Berlin Panteri
Yeni nobet sayfasina artik kismet 

bir de elimizdekilerin hepsi içe katederek oynamaya çalışıyor.Bir tane atletik kanat oyuncusu bulunsa iyi olur elimizde, her takımda var bizde yok. Onyekuru, Gary R. tiplemesi.
Sami hocanın Umut ve Muleka'ya kattıklarıyla Nuri Şahin'in Hacı Rayt'a kattıkları arasında benzerlik görüyorum reisbu hbr beni üzmüştür murph.
Bunları marcao bu kadar niye yakmış anlamak güç
Kapanan anadolu takımlarına karşı öndeyken ve özellikle derbilerde son 20-25 dk sahaya atmalık diri bir topçu şart. Tjk'nin feneri deplasmanda yendiğinde Nkoudou'nun asistinde Nsakala golü atmıştı diye hayırlıyorum. Pilav üstü kuru Bayındır ve Jailson'u paspas yapmıştı. Alacağımız oyuncunun oyun zekası çok yüksek olmasa da olur.Bir tane atletik kanat oyuncusu bulunsa iyi olur elimizde, her takımda var bizde yok. Onyekuru, Gary R. tiplemesi.
Son senesi degilmi?diagneyi plye falan boşuna kiralıyoruz . kirala kasımpaşaya zımbalar gene orada piyasa yapar satarız
Değerli renktaşlarıma iyi geceler dilerim. İnşallah daha mutlu ve bol transferli bir güne uyanırız. Allah'a emanet olun.
aynen bende fenaKılım o herife