GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 401

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,4K
Sayfa
401/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunları marcao bu kadar niye yakmış anlamak güç

Saçmalayanlar her zaman olur da bir oyuncu hakkında bu kadar 'adam?!' ın birden saçmalaması nadir görülecek bir durum gerçekten...Umarım kendisini ilerde Sevilla' dan daha yüksek kalibrede takımlarda görürüz de bunları g.t etmeye devam etmiş olur...

Bir tane atletik kanat oyuncusu bulunsa iyi olur elimizde, her takımda var bizde yok. Onyekuru, Gary R. tiplemesi.
Kapanan anadolu takımlarına karşı öndeyken ve özellikle derbilerde son 20-25 dk sahaya atmalık diri bir topçu şart. Tjk'nin feneri deplasmanda yendiğinde Nkoudou'nun asistinde Nsakala golü atmıştı diye hayırlıyorum. Pilav üstü kuru Bayındır ve Jailson'u paspas yapmıştı. Alacağımız oyuncunun oyun zekası çok yüksek olmasa da olur.

Bizimkiler o kadar süre Pedroyla uğraşıp, üstüne hem oyuncu hem kulüple anlaştıktan sonra o işi bırakmazlar. Böyle transferler kolay getirilmiyor bu noktaya kadar

2.6 m euro olayı baştan sona kolpa net belli, aylardır görüştüğün oyuncudan bi anda böyle bişey peyda olamaz, belli ki bizimkiler 300 bin 500 bin ne kadar olursa koparmaya çalışıyorlar

Bu Pedro olayında mantıksızlık var. Menajer muhabbeti olsa adam menajere hadi len sen kimsin benden yüksek para istiyosun der bir şekilde çözülür. Pazarlık stratejisi böyle olmaz diye düşünüyorum. Ben halen pedronun yem olduğunu düşünüyorum bakalım ne çıkcak işin icinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt