Avatar değiştirip durmasana olmSefer eğer sağlam çıkarsa 20 gol 12 asist banko. Kerem, yunus ve potroyu çok pozisyona sokar
O zaman tayyip olabilir ama sancak çok para ister herhalya asla olmaz 4 lüde hiç yeri yok. bir de o fiyatlara sasula vinlıyabilir şeref yoksunu kulup.
Özümü buldum sonunda, ruh halimi tam anlamıyla yansıtıyor nuri üstatAvatar değiştirip durmasana olm
3 tane iyi stoper lazım. Yoksa devre arası semih kayayı çekeriz yine. Abdülkerim ne verecek soru işareti. Denayer iyi topçu bence yaşı da genç, maliyeti abartı olmayacaksa alınmalı.nereye koyucaksın
tayyip adlı topçu istemem renktaş sorrry. alt yapı falan koy yaw tayyip alcağına. sol stoper bilmiyorum kim oynayabilir tabiiO zaman tayyip olabilir ama sancak çok para ister herhal
aynen üstat
Yunus ve kerem ile oynayacaksak ortadaki adamin cok iyi top tutabilmesi lazim dedigin gibi mustafayla falan olmazBen de Target-Man isteyenlerdenim sebebi kanatlarda Yunus ve Kerem olması. Ancak Seferoviç komple santrfor. Bu lige damga vurması çok büyük olasılık. (Olursa) Pedro-Yunus-Kerem ile çok uyumlu olacağını düşünüyorum.
abartısız olcağını düşünmüyorum bir de abdul getirisi pek muamma degil bana göre. karakterine göre şekillenir gerisi.3 tane iyi stoper lazım. Yoksa devre arası semih kayayı çekeriz yine. Abdülkerim ne verecek soru işareti. Denayer iyi topçu bence yaşı da genç, maliyeti abartı olmayacaksa alınmalı.
Seferle beraber ligi hallaç pamuğu gibi atacaklarBu Pedro Cagliari gibi maçta 3 defa atak yapan bi takımda o istatistikleri yaptıysa bizde ölüsü 10G-10A yapar ve epey sıkışan maçı çözer.
İtalyancayı söktün mü
Siİtalyancayı söktün mü