GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 425

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
505,8K
Sayfa
425/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Yonetim genc oyuncu almayi dusunmuyor sanirim. Genc'ten kastim 25 yas civari. Ismi gecen oyuncular hep 30+

Hani bir iki tanesinde okey derim falan'da surekli yabanci futbolcularda yasli oyuncularin pesinden kosmamiz iyi bir durum degil.

Neyse.

Yunus Kerem Nelsson bir bakıma gençler. İlk 11 olarak hele hele hücum hattında genç oyuncularla oynamak zaten risk. Yanlarına daha fazla kaba tabirle pale konulmaz bence. Sol bek aldılar işte genç bayağı o çocuk. Forvete de aslında norveçli alacaklardı. Bizi tercih etmedi.

Bu yaş olayı alt yapı ile alakalı olabilir. Fikriyatım şu yönde kampa dahil edilen gençlerin hemen hemen hepsi A takıma dahil edileceği. Belki yabancıların 30’lu yaşlarından seçmemizin nedeni olabilir.
Nelsson
Morutan
Baran
Akman kardeşler
Eren
Jankat
Beknaz
Batuhan
Işık Kağan
Emin

Yeterince genç var diye düşünüyorum. Bunlarda aklıma gelenler. He ben 6 numaranın eğer Gueye olmuyorsa 25 yaşlarında olmasından yanayım. Ama Gueye olacaksa tolere edilebilir.

Alacağı maaş ve gereksiz görüyorum. Nelsson-Bardakçı ilk 11 için gayet yeterli. Yedekler Emin- Metehan' da olur veya bunlar yetersiz geliyorsa yedeğe 1 hamle yapılabilir. Yıllık 2.5 verilecek bir Denayer kaliteyi bu oranda arttıramayacağını düşünüyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3. Bir tecrübeli stoper olmadan lig biter mi Allah aşkına . Play station mi oynuyoruz ?

Bu Yonetim genc oyuncu almayi dusunmuyor sanirim. Genc'ten kastim 25 yas civari. Ismi gecen oyuncular hep 30+

Hani bir iki tanesinde okey derim falan'da surekli yabanci futbolcularda yasli oyuncularin pesinden kosmamiz iyi bir durum degil.

Neyse.
Orta sahaya gueye olivera pedro tecrübeli olmasi sorun degil. Lazimda zaten. Etraflarindaki oyuncular genc zaten.

Bizim genç oyuncuya ihtiyacımız falan yok Nelson, Kerem, Yunus, Morutan, Cicaldau, Mustafa, Berkan, Barış Alper, Kazımcan bunların hepsi gençler. Üstüne Eren Aydın, Hamza Akman, Emirhan Kayar geliyor alttan daha ne genci?

Bizdeki bu 30 yaşındaki oyunculara dede muamelesi yapma huyu bitmezse işimiz çok zor, bereket eskiden yoktu da Uefa kupasını alabildik

Hagi 34 Popescu 33 Taffarel 34 Capone 28 Bülent 32 Suat 33 Hakan 30 Arif 28

wamangituka bize düşer mi?:crushed: sakatlık ve gecen sezon fos olmusta biraz.kiralılk falan olmaz di mi

İn
Şu hâli benziyo abi :D Sakalı azken :D
62b69f3a66a97cd5549f56f6.jpg

Bu Sergio Oliveira dediğiniz adam tam olarak Lorenzo Lamas... Liseliler bilmez....

Bizim genç oyuncuya ihtiyacımız falan yok Nelson, Kerem, Yunus, Morutan, Cicaldau, Mustafa, Berkan, Barış Alper, Kazımcan bunların hepsi gençler. Üstüne Eren Aydın, Hamza Akman, Emirhan Kayar geliyor alttan daha ne genci?

Bizdeki bu 30 yaşındaki oyunculara dede muamelesi yapma huyu bitmezse işimiz çok zor, bereket eskiden yoktu da Uefa kupasını alabildik

Hagi 34 Popescu 33 Taffarel 34 Capone 28 Bülent 32 Suat 33 Hakan 30 Arif 28

Real madrid şl aldı bu sene orta sahası;

Modric-36
Casemiro-30
Kroos-32

Üzerine forvet benzema 34

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt