Nedim Tokuyucu
İmparator
bi çirkinlik oturmuş surata
çirkin topçu iyi koşar darbelere karşı dayanıklı olur.bi çirkinlik oturmuş surata
altyapıdan kralı geliyor gerilecek bişey yokbiz seviyoruz bu cocugu da "bir sene daha kalayım bari" demiş geçen. muhtemelen seneye gidecek olması beni şimdiden geriyor.
kerem istese giderdi gibibiz seviyoruz bu cocugu da "bir sene daha kalayım bari" demiş geçen. muhtemelen seneye gidecek olması beni şimdiden geriyor.
çirkin topçu iyi koşar darbelere karşı dayanıklı olur.
kimdir oaltyapıdan kralı geliyor gerilecek bişey yok
Melo+ EmreTakimda gruplasma ve huzursuzluk hakim. Bu takima en az bir tane agir abi bir tane de saklaban lazim
Elinde sihirli degnek yoksa yapamaz. Zaten bu isi hocalar yapamaz dogru adamlari sokacan ekibin icine muziplikle profesyonellik arasindaki kusursuz dengeyi kuracan. Anlatilana gore S.Oliveira, J.Pedro, I.Gueye falan hep agir abiler. Bize bir de saklaban gerekokan hocam o kardeşlik ortamını yakalatır. takım 3 senedir ne oynadığını bilmiyor zaten öz güven diplerdedir.
Kaynak sakincali üstad.![]()
ozan tufanı kacırdık o zamanElinde sihirli degnek yoksa yapamaz. Zaten bu isi hocalar yapamaz dogru adamlari sokacan ekibin icine muziplikle profesyonellik arasindaki kusursuz dengeyi kuracan. Anlatilana gore S.Oliveira, J.Pedro, I.Gueye falan hep agir abiler. Bize bir de saklaban gerek
hamza, beknazkimdir o
hemden izliyorumhamza, beknaz
Hangi Emre. Melo olmaz artik devre arasi alcaktik hatta ettik almayarakMelo+ Emre
Kaynak sakincali üstad.![]()
raporlanan mesajlarından sonra sy. cund
Olmazsa saplarım.prime selcuk ve melo gibi olacak oliviera transferi sonrası güzel bir 6 no bulursak