Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 27.403
- 46.250
- 2.838
Bi aciklaniyo 87 m euroya satmisiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Renktaş menajerlik firmasına bakarsan en iyi oyuncuları Joao. Uyanıklık yapmaya çalışmışlar ama 1-2 güne geri adım atarlar. Biz vermedik, Torino mu verecek? Firma 4 ortağa ait diye her biri ayrı para istemişler akıllarınca.Ok de ne kadar doğru acaba? Yani bir menajerin, oyuncunun yıllık ücretinden daha fazla komisyon istemesi çok acayip geldi bana doğal olarak.
Eğer doğruysa bu iş yatar bence.
Almaya gerek yok. Hayalim GS'de oynamak diyorsun sonra bu paralar olmaz. Gecen sezonunun en iyi yerli stoperi Bardakçı, sen de geçen senenin gol kralısın. Bardakçı ile aynı parayı kabul etmiyorsa hiç gerek yok.Ali Naci Küçük: "Erden Timur, Umut Bozok ile yaptığı görüşme sonunda şaşırmış durumda. Neden? Geçen sezon Kasımpaşa'da 250 bin Euro'ya oynayan Umut Bozok, Galatasaray'dan önce 1.5, sonra da 2 milyon Euro talep ediyor! Yani yapmayın, bu kadar da değil ya..."
Zaten zor,gelmezBtw Sorloth Ts'den ayrıldıktan sonra Türkiye ve Türk futbolu ile ilgili bayağı olumsuz konuşmamış mıydı? Siyaset ile futbol iç içe, bir daha asla oynamam vs gibi bir açıklaması vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam.
piccoli konusmus. torinonun somut teklifi olmadı demiş. torinoda para yok şuan. belese djuricici bile ikna edemiyorlar. bremer satılana kadar vaktimiz varRenktaş menajerlik firmasına bakarsan en iyi oyuncuları Joao. Uyanıklık yapmaya çalışmışlar ama 1-2 güne geri adım atarlar. Biz vermedik, Torino mu verecek? Firma 4 ortağa ait diye her biri ayrı para istemişler akıllarınca.
Ekli dosyayı görüntüle 167115
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah'tan 20 ortak falan değiller :dRenktaş menajerlik firmasına bakarsan en iyi oyuncuları Joao. Uyanıklık yapmaya çalışmışlar ama 1-2 güne geri adım atarlar. Biz vermedik, Torino mu verecek? Firma 4 ortağa ait diye her biri ayrı para istemişler akıllarınca.
Ekli dosyayı görüntüle 167115
Gecmıs olsun renktaş Allah beterinden korusun.O değilde arkadaşlar bugün merdivenlerde iş yerinde düştüm. Elimdeki malzeme bir yana ben bir yana ayrıldık. Arkaya doğru yuvarlandım kalça üstü kemiğini vurdum bir an başım döndü. Hemen çömeldim. Tuzlu ayran verdiler kendime geldim ama kalca üstü kemiği biraz ağrıyor buz koydum inşallah geçer tesekkurler
Takımı baskı alıp bunlara hizmet etmemek lazım. İlla ki biter bu transfer.Allah'tan 20 ortak falan değiller :d
İyi yapmışız rest çekmek ile btw. Yani oyuncu ve kulüp ile anlaşmışken, umarım bu prüz de çözülür ve alırız.