Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.265
- 21.173
- 2.663
var mı adı hiç düşmemiş sürprizler?İyi nöbetler arkadaşlar, nasılsınız![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
var mı adı hiç düşmemiş sürprizler?İyi nöbetler arkadaşlar, nasılsınız![]()
gedsonu aldıgımız dönem fatih hocaya kim önerdi acaba
mlkshaydgn![]()
yüksek meblağ getireceği için bir şekilde kapanır düşüncesinde herkes sanırımyalnız bundan sonra ki en önemli konu nelsson bence
gitme ihtimali yüksek ve yeri nasıl dolacak
yerli kuralı ne olacak
yüksek meblağ getireceği için bir şekilde kapanır düşüncesinde herkes sanırım
Yönetim benden iyi biliyor sonuçta. Karakter analizinden pozitif çıkarsa alırlar. Ben de söylediklerimi unutur başarılı olmasını canı gönülden dilerim. Bakalım transfer sezonu sonunda anlaşılır kimin düşüncesinin daha doğru olduğu. Hata yapmışız ön yargılı davranmışız deriz susarız.Ozaman mckenie gelsin mi reis
Fabian Rieder beklediği teklifleri alamazsa bize düşer mi?Ben bu konulara süreklilik gözüyle bakıyorum.
Olur da burayı hayata dönme merkezi gibi konumlandırabilirsek böyle adamlar için tercih sebebi oluruz. Hele de İtalya gibi ülkelerde direkt gündem oluyorsun böyle oyuncularla.
Şu an eksik noktamız Kuzey Avrupa için geçiş noktası olmak, Lindström bunun için iyi adaydı ama gittik Cica aldık, bu kırılma da yaşanmalı. O yüzden Hauge’yi belki denenebilir olarak görüyorum.
Muslera keşke türk vatandaşı olsaydı kale yabancı olunca iki ucu bklu değnek maalesefstoper her zaman en riskli yerlerden biri
bir de iki beki de yabancı yapınca yerli konusu da sıkıntı hale geldi
Zahayı da alsak infilak edecekler kuş katliami olurBiz transfer yaptıkça beşiktaşlılar ve fenerliler daha çok kuduruyor demek ki doğru yoldayız.![]()