Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stoper her zaman en riskli yerlerden biri

bir de iki beki de yabancı yapınca yerli konusu da sıkıntı hale geldi
aldığımız yabancı stoperler tuttu genelde. marcao, nelsson
luyindama tutmuştu ama sakatlıktan gitti
utkucan ve ekibi stoperden anlıyor gibi

ross'u dahil etmedim çünkü onu getirirken de büyük umutlarla getirmedik.
nelsson giderse yine iyi birini buluruz inancındayım.

evet birini buldum isvecli 10 numara,cok yetenekliymiş

Şampiyona da bu Baturina’yı izledim göz ucuylada olsa. Yani neye göre Modriç demişler anlayamadım. Eskiden Ayhan Akman için derlerdi. Sağdan alıp sola veriyor soldan alıp sağa veriyor diye. Tam o profil olarak gördüm. Galiba bu elemanın sosyal medyada pazarlanma olayı var. Twitter da scout diye biri var sürekli pohpohlayanlardan biri. Zaten Modriç muadili filan olsa şimdiye çoktan İtalyan takımlarından biri almıştı.
Modriç avrupara'ya 23 yaşında transfer yapmış. Belki buda 1-2 seneye gider.

Bu sizmanski öyle aman aman bir topçu değil gibi. 10 üzerinden 6-7 çok özelliği var ama 8-9 hiç yok, tam Belhanda gibi duruyor. Belhanda'yi alırken de aynı değerlendirmeyi yapmıştım yanilmadim. Muhakkak Ali Koç'a bunu çakıp satışlardan elde ettikleri gelirin bir kısmını çarçur ettirmeliyiz.
Cok iyi sut cekiyor

@Keramettin TANRIVERDİ abiiiiii sebastian nanasi diye isvecli bi velet var.2002 dogumlu,10 numara.13 mac 9 gol 3 asist yapmıs.

insallah mustakbel 10 numara wonderkidimiz olacak

sebastian nanasi

The transitions, space and high tempo that characterises Swedish football gives rise to many players with the ability to drive and diagonals with the ball, where the most skilful players stand out, linking touches, feints and shots or cuts. One of the youngsters who excels in such moves is Sebastian Nanasi, a right winger who plays on the left with a great talent for finding shooting positions from the feint, ball control and his leg speed.

rieder isterdim de bu isimler zaten piyasa yaptı, pahalılar

zannetmiyorum alacağımızı

Modriç avrupara'ya 23 yaşında transfer yapmış. Belki buda 1-2 seneye gider.
Eğer izlediğim gibi ise şampiyonadan bahsediyorum pek olası değil ama ondan önce
kulüp ve Avrupa performansı farkı var ise gidebilir. Yoksa 15 milyon euro filan millet kafayı yemiş. Twitter da yine gördüm herif Zakharyan olmuyorsa direk 15 milyonu Baturina’ya verelim yazmış. Nasıl oyuncu izliyor ise artık veya para ilemi yapıyor bu işi anlayamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt