- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
O değil de Icardi’nin geldiği gün @Murat Durmaz ortalıkta yok. Zuhahhahahaha Dovbyk’i almadık
Yaza yaza İtalya'ya yollayacakti herifi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değil de Icardi’nin geldiği gün @Murat Durmaz ortalıkta yok. Zuhahhahahaha Dovbyk’i almadık
aldığımız yabancı stoperler tuttu genelde. marcao, nelssonstoper her zaman en riskli yerlerden biri
bir de iki beki de yabancı yapınca yerli konusu da sıkıntı hale geldi
@Melih Sönmez sen daha gül, feramuz haberi ciddiye alacaksiniz
Modriç avrupara'ya 23 yaşında transfer yapmış. Belki buda 1-2 seneye gider.Şampiyona da bu Baturina’yı izledim göz ucuylada olsa. Yani neye göre Modriç demişler anlayamadım. Eskiden Ayhan Akman için derlerdi. Sağdan alıp sola veriyor soldan alıp sağa veriyor diye. Tam o profil olarak gördüm. Galiba bu elemanın sosyal medyada pazarlanma olayı var. Twitter da scout diye biri var sürekli pohpohlayanlardan biri. Zaten Modriç muadili filan olsa şimdiye çoktan İtalyan takımlarından biri almıştı.
Galatasaray için duyum kovalıyorKolpa Feramuz nerde
Cok iyi sut cekiyorBu sizmanski öyle aman aman bir topçu değil gibi. 10 üzerinden 6-7 çok özelliği var ama 8-9 hiç yok, tam Belhanda gibi duruyor. Belhanda'yi alırken de aynı değerlendirmeyi yapmıştım yanilmadim. Muhakkak Ali Koç'a bunu çakıp satışlardan elde ettikleri gelirin bir kısmını çarçur ettirmeliyiz.
Tam olarak öyle değil abi bu ırkçılık mevzusu.Hırvatistan ve Danimarkalı oyuncunun ölüsü de alınır tbh.
Bu iki ülke hedef olmalı.
Plase İsveç, Norveç, Çek, İsviçre.
Polishler Türklere karşı ırkçı zaten.
İsveç diyince bu ara sadece aklıma bu geliyor maalesefevet birini buldum isvecli 10 numara,cok yetenekliymiş
insallah mustakbel 10 numara wonderkidimiz olacak
hadi canım vallaha mı,cok iyi top sürüyo,cezasahasına muthiş gidiyor.Bugun maçını izledim sergenim. Yenildiler ama sahanın en iyisiydi
Eğer izlediğim gibi ise şampiyonadan bahsediyorum pek olası değil ama ondan önceModriç avrupara'ya 23 yaşında transfer yapmış. Belki buda 1-2 seneye gider.
Boydan foti gelir mi