Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelelim şimdi asıl konuya. Boyutları itibariyle yazalım, daha önce okuduklarınız veya düşenler itibariyle gelen son bilgiyi ifade edeyim.

-Baturina'ya ilgi var, ifade edildiği gibi bonservis sorunu mevcut.
-Szymanski zaten Erden Timur ifade etti maaş hususunu.
-Kamada noktasında ilgi var ancak kulüpsüz şekilde bizim gruplara kaldığımız döneme girmesi gerek Ağustos'a kadar imzalamazsa gelişme olabilir.

Bahsettiğim isim ise Ceballos.

Ceballos'un menajeri ile görüşüldü. Opsiyonlu kiralık gündemde maaş için istenen 2.5-2.6 milyon civarı, opsiyon için geçen rakam 20 milyon euro ancak oyuncu pek yanaşmıyor, tereddütleri var, zor iş...

Ceballos kalsin, en nefret ettigim oyunculardan biri. Arsenal den beri nefret ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ceballos 2 hafta once sozlemesini uzattirdi. Bizden bir suru daha iyi kulube gidebilir. Kendisi kalmak istiyormuş ztn. Imkansiz

Gelelim şimdi asıl konuya. Boyutları itibariyle yazalım, daha önce okuduklarınız veya düşenler itibariyle gelen son bilgiyi ifade edeyim.

-Kamada noktasında ilgi var ancak kulüpsüz şekilde bizim gruplara kaldığımız döneme girmesi gerek Ağustos'a kadar imzalamazsa gelişme olabilir.

Ceballos'un menajeri ile görüşüldü. Opsiyonlu kiralık gündemde maaş için istenen 2.5-2.6 milyon civarı, opsiyon için geçen rakam 20 milyon euro ancak oyuncu pek yanaşmıyor, tereddütleri var, zor iş...
icardi transferinde başarından ötürü kutlarım
1688941786002.webp
rtaş

Amirin golunde musleranin hatasi 0

Takimin oyun kurucusuna etrafinda kimse yokken pas atmayacak da kime atacak geciniz
Muslera'ya şu geriden pas verme konusunda haddinden fazla ve bence hatalı eleştiriler yapılıyor zaten. Son dönemde pas kalitesi baya yükseldi, çizgide demarke oyunculara rahatça havadan gönderebiliyor. Uzun vuruşları da fena değil. Dünyanın en iyi takımlarının kalecileri her maç Muslera'nin oyun başlattığı gibi oyunu başlatıyor ve tıpkı Muslera gibi sezon içerisinde birkaç hata yapabiliyor ama hata yapıldı diye oyun anlayışlarından vazgeçmiyorlar.

adama traore taksimde dolanıyormuş. zaha yerine bekletiyor olabilirler mi yoksa bizimkiler mi operasyon çekiyor. yukarıdaki foto bildiğin beyoğlu çünkü. geçmiş döneme ait değilse

Yeni sozlesme uzattı ama yerinde çok oyuncu var Arda da geldi olmayacak iş değil, Matanin bir aramasına bakar. Alo ben Mata abin come to Gala

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen gerçekten iyi değilsin iyice kompleks haline getirdin işi, bas engeli geç kardeşim bu nedir ya...

Bide aklın sıra laf ebeliği yapıyorsun.
Zaten 1 ay önce engelledim seni,engeli bir an icin kaldırınca mesajı gördüm simdi.duyum veriyorsan bu takılmalara katlan.eglenceli bi ortam burası,ama ensendeyim.yalan söylersen bil onaa göre,polisim ben😉

Ceballos yarına antrenmana çıkıyor,yeni sözleşme imzaladı realle lan.keske olsa ama olmayacak olanı yazmış meliksah😩

İspanyol orta sahalara hep bir ön yargıyla yaklaşıyorum.Top hakimiyetleri,oyun bilgileri vs üst seviye oluyo ama tempoları,fiziksel özellikleri düşük oluyor genelde.Okan hoca geçiş tabanlı top oynatıyo Oliveira'yı kesecek adamın ondan daha tempolu,fizikli olması lazım ki seviye atlayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt