- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bravoerden hırvatıstana gıdecekmıs iptal olmus
bu bilgiyide forumdan kımsede bulamazsın
İkisini de yaparız Nelsson giderİcardi 10
Rashica 7
Paredes 6
Angelino 8
Kaan 3
34 harcamış olduk ve yedek forvet ile ofansif orta saha kaldı. 10-12 milyon da bu ikisine ayiririz muht. 45 milyon harcama. ya kesin birini satacaz ya da mecbur cl gruplarına kalcaz. Hayırlısı.
O konudan bahsetmeyi unuttum.Paredes ve buna aynı anda ilgimiz varsa acaba 4-3-3’e mi evrileceğiz?
makası açtık, böyle devam ederlerse 2 seneye rakibimiz kalmaz , o yüzden Ali Koça tam destekArdayi 20ye satıp parayı polonyaliya gömmek cidden büyük sigirlik aklı vereb kimse tebrik etmek lazim
Zaniolo satılmıyor mu ne oldu 32 küsur teklifO konudan bahsetmeyi unuttum.
Mertens çok fit görünmüş kampta, kafa karıştırıyor ayrıca yer yer bu sezon şunu görebiliriz:
Zaniolo Rashica KeremSorunuza gelirsek net olarak Torreira ile önde oynama hususunda bir düşünce var, Lucas ile de görüşüldü kendisi de istekli, dediğim gibi çok zor ama şu şekilde örneğin Ceballos işi olsa:
İcardi
Paredes
Torreira Ceballos
sebepsanırım sergen zerene ınanacagım
sayı tuttum bil bakalım
Masada 29+3 bonuslu teklif, ben Nelsson serbest kalma ödeneceğini yada Zaniolo'dan çıkılacağını düşünüyorum ancak oyuncu kalma noktasında istekli, bakalım ne şekilde sonuçlanacak.Zaniolo satılmıyor mu ne oldu 32 küsur teklif