Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens'in yerine bile isterim ben hala üst seviye oynuyor. Gecen sene ligde 11 gol 18 asist yapmış.
Mertens yerine olmazda Kerem'in arkasına ya potansiyelli ya da yaşlı yedek oturtabileceğimiz birini istiyorum. Kadro şişti gerçi de bir tane playmaker sol iyi olacak sanki. Tadic de tam o isim.

Mertens yerine olmazda Kerem'in arkasına ya potansiyelli ya da yaşlı yedek oturtabileceğimiz birini istiyorum. Kadro şişti gerçi de bir tane playmaker sol iyi olacak sanki. Tadic de tam o isim.
Rashica her iki kanadı da yedekliyor. Keza Barış da öyle. Bu şekilde düşünüp belli tasarruflar edeceklerdir transferde.

Aslında tam yedek forvet içinde ideal bir isim koy icardinin arkasına arada sırada beraber de oynarlar. Tam joker bir oyuncu.

Rashica her iki kanadı da yedekliyor. Keza Barış da öyle. Bu şekilde düşünüp belli tasarruflar edeceklerdir transferde.
Biliyorum da daha playmaker istiyorum kanatta. Sanki o tarz tek Kerem var gibi. Rashica solda içeri kat ediyor daha çok. Zaniolo lüks kalıyor biraz, neyse memnunuz halimizden.

F0qrXkyXgAITvGt

F0qrXkrXgAAR6md

F0qrXkvX0AYqIAL

Biliyorum da daha playmaker istiyorum kanatta. Sanki o tarz tek Kerem var gibi. Rashica solda içeri kat ediyor daha çok. Zaniolo lüks kalıyor biraz, neyse memnunuz halimizden.
Devre arası toplam maaş + bonservis dahil 4,5 sene için 27 milyon euroluk maliyetin altına girdi yönetim Zaniolo transferiyle. Şimdilik satış da görünmüyor ufukta. Buna bir de Rashica ve Icardi'nin potansiyel maliyetleri eklenince, sadece kadroyu korumak için ciddi bir meblağ harcanmış olacak transfere. Satış olmadan 1. öncelikli olmayan mevkilere takviye beklemiyorum ben. O yüzden Rashica ve Barış örneğini verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt