Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Fenerin 10 küsüre aldığı eleman bu kadar asist gol yapmamışMertens'in yerine bile isterim ben hala üst seviye oynuyor. Gecen sene ligde 11 gol 18 asist yapmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin 10 küsüre aldığı eleman bu kadar asist gol yapmamışMertens'in yerine bile isterim ben hala üst seviye oynuyor. Gecen sene ligde 11 gol 18 asist yapmış.
Fenerin 10 küsüre aldığı eleman bu kadar asist yapmamışMertens'in yerine bile isterim ben hala üst seviye oynuyor. Gecen sene ligde 11 gol 18 asist yapmış.
Szymanski'yi de @Sami Karakoç çok istiyordu yaw. 14-15'e fener almış.
Mertens yerine olmazda Kerem'in arkasına ya potansiyelli ya da yaşlı yedek oturtabileceğimiz birini istiyorum. Kadro şişti gerçi de bir tane playmaker sol iyi olacak sanki. Tadic de tam o isim.Mertens'in yerine bile isterim ben hala üst seviye oynuyor. Gecen sene ligde 11 gol 18 asist yapmış.
Beni 15 gün banlayın, transferler gelsin dedi; 3 güne bombalar patladı.nerelerde bu sami
Rashica her iki kanadı da yedekliyor. Keza Barış da öyle. Bu şekilde düşünüp belli tasarruflar edeceklerdir transferde.Mertens yerine olmazda Kerem'in arkasına ya potansiyelli ya da yaşlı yedek oturtabileceğimiz birini istiyorum. Kadro şişti gerçi de bir tane playmaker sol iyi olacak sanki. Tadic de tam o isim.
Gazprom yıllık 25 milyon ne olmuş?Tinerciler emirates hava yollarıyla anlaşmış stat için, yıllık 11 milyon dolar.
Bu mallar nasıl bizden daha iyi anlaşma buluyorlar şaka gibi
Beni 15 gün banlayın, transferler gelsin dedi; 3 güne bombalar patladı.
Aslında tam yedek forvet içinde ideal bir isim koy icardinin arkasına arada sırada beraber de oynarlar. Tam joker bir oyuncu.Mertens yerine olmazda Kerem'in arkasına ya potansiyelli ya da yaşlı yedek oturtabileceğimiz birini istiyorum. Kadro şişti gerçi de bir tane playmaker sol iyi olacak sanki. Tadic de tam o isim.
Paredes'i alma ihtimalleri daha yüksek.Adamlara para geldi torreiraya 20m Euro verirlerse ne dersiniz?
Biliyorum da daha playmaker istiyorum kanatta. Sanki o tarz tek Kerem var gibi. Rashica solda içeri kat ediyor daha çok. Zaniolo lüks kalıyor biraz, neyse memnunuz halimizden.Rashica her iki kanadı da yedekliyor. Keza Barış da öyle. Bu şekilde düşünüp belli tasarruflar edeceklerdir transferde.
Leipzig tarafında, eski Leipzigli şeklinde olarak geldi bana, dediğim gibi; soruldu, ciddi bir şey yok.Sabitzer Bayern Münih'in oyuncusu değil mi? Neden Leipzig'e soruyoruz Sabitzer'i?
Hangi gizli gündemlerin neler olduğunu bilecek kadar da tecrübeliyimBenim gizli gündemim yok Kemalim
@Keramettin TANRIVERDİBeni 15 gün banlayın, transferler gelsin dedi; 3 güne bombalar patladı.
adidas > nike
her yerde görüyoruz bunu
bu ne allah aşkına
benden alıstı o da ha,banlanmasa da zaten transferler gelecektiBeni 15 gün banlayın, transferler gelsin dedi; 3 güne bombalar patladı.
adidas > nike
her yerde görüyoruz bunu
bu ne allah aşkına
Devre arası toplam maaş + bonservis dahil 4,5 sene için 27 milyon euroluk maliyetin altına girdi yönetim Zaniolo transferiyle. Şimdilik satış da görünmüyor ufukta. Buna bir de Rashica ve Icardi'nin potansiyel maliyetleri eklenince, sadece kadroyu korumak için ciddi bir meblağ harcanmış olacak transfere. Satış olmadan 1. öncelikli olmayan mevkilere takviye beklemiyorum ben. O yüzden Rashica ve Barış örneğini verdim.Biliyorum da daha playmaker istiyorum kanatta. Sanki o tarz tek Kerem var gibi. Rashica solda içeri kat ediyor daha çok. Zaniolo lüks kalıyor biraz, neyse memnunuz halimizden.