Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha yi bende isterim ama bence cok gereksiz. Rashica ile beraber kanat rotasyonumuz bence TR de en iyisi.

Scout kanat olabilir bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zaha yi sirf kanat olarak degerlendirmek yanlis olur. MS oynadigi maclar da oldugu cok sayida. Kanat vorvet rolünde düsünürsek muazzam bir hamle olur. Yanliz bu sefer de merkeze bir yerli koymamiz gerkeecek. Bu isim de Kerem Demirbay veya Emre Can olmalidir.

20 milyon verseler tepkiniz nasil olur?
:)
images%20(18).webp

Adidas 7.5 m eurodan fazla vermez hatta Nike da vermeyebilir o bedeli.

10 m euroya yakın alıyoruz her sene.

Devre arası toplam maaş + bonservis dahil 4,5 sene için 27 milyon euroluk maliyetin altına girdi yönetim Zaniolo transferiyle. Şimdilik satış da görünmüyor ufukta. Buna bir de Rashica ve Icardi'nin potansiyel maliyetleri eklenince, sadece kadroyu korumak için ciddi bir meblağ harcanmış olacak transfere. Satış olmadan 1. öncelikli olmayan mevkilere takviye beklemiyorum ben. O yüzden Rashica ve Barış örneğini verdim.
Sezon biterken de yazmıştım , Icardi ve Rashica'nın kaldığı senaryoda benim açımdan takımın eksiklikleri:

-oyun kurucu solbek=Angelino. Tam istediğim adam aslında, burada yazıldığında alamayız diye gülüyordum. Yönetime helal olsun.

-Box to box orta saha= Hoca pasör istediği için Paredes'e gitmiş görünüyoruz. Benim tercihim farklı olurdu.
-Zani ve Mertens ile Forvet arkası oynayabileceğimizden 4-3-3 oynayabileceğimiz bir 10 numara: Kamada buna uymuyor ama yalanlandı zaten. Şu an için bir isim yok. Göreceğiz.

-Yedek Forvet: Bu noktada Icardi ile beraber oynayabilen ya da yokluğunda oynayabilecek birisi olması lazım. Ben Mertens-Barış ve Zani olduğundan beraber oynatabileceğimiz bir isimden ziyade yokluğunda skor yapabilecek birisini istiyordum ama Okan Hoca süre vermek için diğer seçeneği istiyor sanırım. İtirazım yok.

-Yedek stoper: Ross'a süre vermediğimiz için yorum yapamıyorum ama uzun maç periyodunda sakatlık sorunu yaşabiliriz. İyi bir stoper daha lazım, yerli ve sol stoper tercih ama böyle birisi de yok.

-Son olarak da oyun kurucu kanat lazım ama kadromuz şişik. Zani yol açıyor buna ama uç potansiyelinden dolayı transferine de itiraz edecek halim yok. Bu sene transferleri yaparsak tek eksik burayı bırakmak zorunda kalırız. Zani-Rashica-Kerem-Barış-Yunus acayip kaliteli ama çok iyi tamamlayıcı bir rotasyon değil gibi. Zani satışıyla düzenleme çekeriz sanırım.

Adidas 7.5 m eurodan fazla vermez hatta Nike da vermeyebilir o bedeli.

10 m euroya yakın alıyoruz her sene.

maddi olarak en iyisi neyse o olsun da gerçekten gına getirdi bu herifler ya

geçen gün storedaydım herkes özellikle beyaz formaya küfrediyordu

NB adanadan sonra tr pazarına tekrar girmek ister mi bilmiyorum ama nedense bizimle uyuşacak forma yaoabilirler gibi geliyor bana

Avrupa, oyuncu taraftar herkesi tekrardan umutlandırdı

%100

13. olmuş takıma gelmişsin lig falan dersin adam Avrupa şampiyonluğu istiyoruz dedi. Oyuncuları nasıl ikna ettiği için iyi bir done bence. Bir amaç uğruna gelen oyuncular ve camia var.

Yabancı bir oyuncuyu fener lig şampiyonu olucak diye nasıl motive edebilir? Anca parayla.

Tjkyi saymıyorum bile.

maddi olarak en iyisi neyse o olsun da gerçekten gına getirdi bu herifler ya

geçen gün storedaydım herkes özellikle beyaz formaya küfrediyordu

NB adanadan sonra tr pazarına tekrar girmek ister mi bilmiyorum ama nedense bizimle uyuşacak forma yaoabilirler gibi geliyor bana

NB veya Puma olunca satıştan pay oluyor ağırlık ama formaya müdahale şansı veriyorlar.

Bence bizim gibi ülkelerde garanti maks para tabanlı sözleşmeler daha kazançlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt