- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
linddstrom aldı yürrüdü_?İsveç-Norveç liginden ben de bu tarz adamlar öneriyordum da hiçbirinden bir halt olmadı, olanda PL falan yaptı, o yüzden bıraktım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
linddstrom aldı yürrüdü_?İsveç-Norveç liginden ben de bu tarz adamlar öneriyordum da hiçbirinden bir halt olmadı, olanda PL falan yaptı, o yüzden bıraktım.
Aynen o da Frankfurt yaptı. Olanı bize kalmadan alıyorlar diye düşünüyorum artık.linddstrom aldı yürrüdü_?
ben futbolda oyuncunun bölgesel kökeni ile bazı mevkiler arasında hep bağlantı kuruyorumİsveç-Norveç liginden ben de bu tarz adamlar öneriyordum da hiçbirinden bir halt olmadı, olanda PL falan yaptı, o yüzden bıraktım.
NB veya Puma olunca satıştan pay oluyor ağırlık ama formaya müdahale şansı veriyorlar.
Bence bizim gibi ülkelerde garanti maks para tabanlı sözleşmeler daha kazançlı.
ayrıca aldığımız şampiyonluk ciddi derecede ezici bir şampiyonluk 50 uyduruk penaltıyı göze almak lazım burada herkes gördü olanı biteni , içerde dışarda ezerek yendik rakiplerimizi bjk hariç,%100
13. olmuş takıma gelmişsin lig falan dersin adam Avrupa şampiyonluğu istiyoruz dedi. Oyuncuları nasıl ikna ettiği için iyi bir done bence. Bir amaç uğruna gelen oyuncular ve camia var.
Yabancı bir oyuncuyu fener lig şampiyonu olucak diye nasıl motive edebilir? Anca parayla.
Tjkyi saymıyorum bile.
Fener 6 milyon mu 9 mu ne alıyordu forma satışlarından da pay yoktu.adidas garanti para ile mi çalışıyor ?
1 mac cezali olmus bu yil sadece gecelimHer maç sarı kart görüyor kaptan diye orta sahaya koştuğu için
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
adidas garanti para ile mi çalışıyor ?
1 mac cezali olmus bu yil sadece gecelim
Ben kaptan olarak takım üzerinde bir etkisini göremiyorum maçlarda her pozisyona da koşamıyor bu yüzden takımda daha etkin olacak isimler kaptanlık pazu bandını takabilir hakem etrafında etki kurmak önemli Türkiye futbolunda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
100 m ??Bu Lazio ne mal takım. Geçen sene Milinkoviç’e yapılan 100 milyon euroyu kabul etmediler bu sene 30’a satıyorlar. Eşeğe kurban olsunlar.
Beklentiye gireceğin adamları alırsan bizim ülkede bonservis baskısını kaldıramıyorlar. Bu tarz isimleri beklentisiz getirmek lazım diye düşünüyorum artık. Fener'in Elmas'ı; Crespo'su Szalai'si falan öyle gelmişti. Bizde geçen sene bonservisine rağmen Mertens'in arkasına gelmesi itibariyle Yusuf da öyle ama onu da dahil edemedik. Organizasyonu oturtup 2-3 sene sonra 11'e yerleşebilecek isimler almamız lazım artık ama bunun içinde iyi scouting lazım.ben futbolda oyuncunun bölgesel kökeni ile bazı mevkiler arasında hep bağlantı kuruyorum
mesela bana göre iskandinav ve italyan stoperlerde başarı şansı yüksek oluyor
brezilyalı bek genelde iyi oluyor
balkanlardan oldukça iyi orta sahalar çıkıyor
belki bu tür genellemeler yanlış olaiblir ama yine de üzerinde düşünmeye değer gibi geliyor bana
Beklentiye gireceğin adamları alırsan bizim ülkede bonservis baskısını kaldıramıyorlar. Bu tarz isimleri beklentisiz getirmek lazım diye düşünüyorum artık. Fener'in Elmas'ı; Crespo'su Szalai'si falan öyle gelmişti. Bizde geçen sene bonservisine rağmen Mertens'in arkasına gelmesi itibariyle Yusuf da öyle ama onu da dahil edemedik. Organizasyonu oturtup 2-3 sene sonra 11'e yerleşebilecek isimler almamız lazım artık ama bunun içinde iyi scouting lazım.