Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsveç-Norveç liginden ben de bu tarz adamlar öneriyordum da hiçbirinden bir halt olmadı, olanda PL falan yaptı, o yüzden bıraktım.
ben futbolda oyuncunun bölgesel kökeni ile bazı mevkiler arasında hep bağlantı kuruyorum

mesela bana göre iskandinav ve italyan stoperlerde başarı şansı yüksek oluyor

brezilyalı bek genelde iyi oluyor

balkanlardan oldukça iyi orta sahalar çıkıyor

belki bu tür genellemeler yanlış olaiblir ama yine de üzerinde düşünmeye değer gibi geliyor bana

%100

13. olmuş takıma gelmişsin lig falan dersin adam Avrupa şampiyonluğu istiyoruz dedi. Oyuncuları nasıl ikna ettiği için iyi bir done bence. Bir amaç uğruna gelen oyuncular ve camia var.

Yabancı bir oyuncuyu fener lig şampiyonu olucak diye nasıl motive edebilir? Anca parayla.

Tjkyi saymıyorum bile.
ayrıca aldığımız şampiyonluk ciddi derecede ezici bir şampiyonluk 50 uyduruk penaltıyı göze almak lazım burada herkes gördü olanı biteni , içerde dışarda ezerek yendik rakiplerimizi bjk hariç,
başlamak bitirmenin , inanmak başarmanın yarısıdır, başlangıcı yaptık sıra taraftar yönetim ve oyuncularla kenetlenerek inanmak , neden olmasın bizim yarımız etmeyecek takımlar yarı final final oynuyor Al ve konferansta

1 mac cezali olmus bu yil sadece gecelim

Ben kaptan olarak takım üzerinde bir etkisini göremiyorum maçlarda her pozisyona da koşamıyor bu yüzden takımda daha etkin olacak isimler kaptanlık pazu bandını takabilir hakem etrafında etki kurmak önemli Türkiye futbolunda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Lazio ne mal takım. Geçen sene Milinkoviç’e yapılan 100 milyon euroyu kabul etmediler bu sene 30’a satıyorlar. Eşeğe kurban olsunlar.

Bence Angelinho işi bitti de yabancı sınırından dolayı bekliyorlar. 3. yerli yok.

Ben kaptan olarak takım üzerinde bir etkisini göremiyorum maçlarda her pozisyona da koşamıyor bu yüzden takımda daha etkin olacak isimler kaptanlık pazu bandını takabilir hakem etrafında etki kurmak önemli Türkiye futbolunda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunun için kaptanlığa gerek yok ki

geçen senelerde çok kişi muslera gomis gibi isimlerin saha dışında da büyük liderlik özelliklerinden bahsetti hep

kaptanlık büyük takımlarda anlık kararlarla değişmez zaten

muslera kaldığı sürece bence kaptan

kerem de yerli olarak ikinci kaptanlığı fazlasıyla hakediyor

sonrasında nelsson mu olur icardi mi onu bilemem

Bütün arda güler twitlerini beğeniyorum,madristasim ne de olsa

ben futbolda oyuncunun bölgesel kökeni ile bazı mevkiler arasında hep bağlantı kuruyorum

mesela bana göre iskandinav ve italyan stoperlerde başarı şansı yüksek oluyor

brezilyalı bek genelde iyi oluyor

balkanlardan oldukça iyi orta sahalar çıkıyor

belki bu tür genellemeler yanlış olaiblir ama yine de üzerinde düşünmeye değer gibi geliyor bana
Beklentiye gireceğin adamları alırsan bizim ülkede bonservis baskısını kaldıramıyorlar. Bu tarz isimleri beklentisiz getirmek lazım diye düşünüyorum artık. Fener'in Elmas'ı; Crespo'su Szalai'si falan öyle gelmişti. Bizde geçen sene bonservisine rağmen Mertens'in arkasına gelmesi itibariyle Yusuf da öyle ama onu da dahil edemedik. Organizasyonu oturtup 2-3 sene sonra 11'e yerleşebilecek isimler almamız lazım artık ama bunun içinde iyi scouting lazım.

Beklentiye gireceğin adamları alırsan bizim ülkede bonservis baskısını kaldıramıyorlar. Bu tarz isimleri beklentisiz getirmek lazım diye düşünüyorum artık. Fener'in Elmas'ı; Crespo'su Szalai'si falan öyle gelmişti. Bizde geçen sene bonservisine rağmen Mertens'in arkasına gelmesi itibariyle Yusuf da öyle ama onu da dahil edemedik. Organizasyonu oturtup 2-3 sene sonra 11'e yerleşebilecek isimler almamız lazım artık ama bunun içinde iyi scouting lazım.

bence biz bu konuda fena değiliz artık

yeter ki yıldız büyüsüne kapılmadan her sene 1-2 tane böyle girişimimiz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt