- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
recebin eseri.ben spora gidiyorum.arrivederci emrecimP ne demek pergen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
recebin eseri.ben spora gidiyorum.arrivederci emrecimP ne demek pergen
Zaha yi sirf kanat olarak degerlendirmek yanlis olur. MS oynadigi maclar da oldugu cok sayida. Kanat vorvet rolünde düsünürsek muazzam bir hamle olur. Yanliz bu sefer de merkeze bir yerli koymamiz gerkeecek. Bu isim de Kerem Demirbay veya Emre Can olmalidir.Zaha yi bende isterim ama bence cok gereksiz. Rashica ile beraber kanat rotasyonumuz bence TR de en iyisi.
Scout kanat olabilir bence.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 de muslera 2 de muslera 3 de muslera
Ruben DIas gibi bir StoperBize Yves Bissouma gibi bir orta saha lazim
Avrupa, oyuncu taraftar herkesi tekrardan umutlandırdıErden Timur’un geçen yıl ilk toplantıdaki en çarpıcı vaadi neydi sizce?
Sezon biterken de yazmıştım , Icardi ve Rashica'nın kaldığı senaryoda benim açımdan takımın eksiklikleri:Devre arası toplam maaş + bonservis dahil 4,5 sene için 27 milyon euroluk maliyetin altına girdi yönetim Zaniolo transferiyle. Şimdilik satış da görünmüyor ufukta. Buna bir de Rashica ve Icardi'nin potansiyel maliyetleri eklenince, sadece kadroyu korumak için ciddi bir meblağ harcanmış olacak transfere. Satış olmadan 1. öncelikli olmayan mevkilere takviye beklemiyorum ben. O yüzden Rashica ve Barış örneğini verdim.
Şu ana kadar 15 veren yok şampiyonlar ligi var zaniolo gelmiş icardi gelmiş herkes gelirbaturina buraya gelir mi bide o bonservise zagreb bırakır mı orası muamma
Yeniden Avrupa şampiyonu olucazErden Timur’un geçen yıl ilk toplantıdaki en çarpıcı vaadi neydi sizce?
Adidas 7.5 m eurodan fazla vermez hatta Nike da vermeyebilir o bedeli.
10 m euroya yakın alıyoruz her sene.
Avrupa, oyuncu taraftar herkesi tekrardan umutlandırdı
kuşa bak hemen ban
scout ekibi bunu kacırmaz
maddi olarak en iyisi neyse o olsun da gerçekten gına getirdi bu herifler ya
geçen gün storedaydım herkes özellikle beyaz formaya küfrediyordu
NB adanadan sonra tr pazarına tekrar girmek ister mi bilmiyorum ama nedense bizimle uyuşacak forma yaoabilirler gibi geliyor bana