Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergen zeren 1 hafta mıh

resmi kayıt
1688986587908.webp

ohhh hay masallah

oliveira ‘ya da böyle ezilmezsin be kardeşim

lig farkı falan filan demeyin lütfen böyle fark mı olur

Futbol verilerle oynanmaz renkdas bunlar hiçbirsey ifade etmiyor eğer öyle olsaydı Dünya şampiyonu Arjantin milli takımında oynamazdi.Oliviera bizde son dönem çok düştü yoksa genel performansı deprem olayına kadar cikistaydi.

Keşke Parades'ten vazgeçip Nicolas Dominguez ismi ile ilgilensek. Arjantinli ve sözleşmesinin son senesine giriyor. Torreira ile birlikte dinamizm konusunda ortasahayı arşa çıkarabilir.

Dijiku baya vasat bi kariyere sahip izlemedim ama net bir isim gelmemesi iyi. Ayrıca szymanskide aynı şekilde oda net bir isim değil bence. Kaliteli kadro kurucaz diyip böyle isimler almaları komik.

Linc yemeyeceksem ben de paradesten daha skorer prime selcuk gibi bir 8 numara isterim

Dijiku baya vasat bi kariyere sahip izlemedim ama net bir isim gelmemesi iyi. Ayrıca szymanskide aynı şekilde oda net bir isim değil bence. Kaliteli kadro kurucaz diyip böyle isimler almaları komik.
Benim kriterim bizim takimda ilk 11 oynayabilirler mi sorusu. Hiçbiri oynayamaz

Ben kaptan olarak takım üzerinde bir etkisini göremiyorum maçlarda her pozisyona da koşamıyor bu yüzden takımda daha etkin olacak isimler kaptanlık pazu bandını takabilir hakem etrafında etki kurmak önemli Türkiye futbolunda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen icardi olmalı kaptan. Ona buna bagirmaktan kaleciligi unutuyor

szalai de satılırsa bunlar geriyi baştan kurmaya çalışır.Finalde serdar aziz dijiku ikilisi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt