- 3 Temmuz 2012
- 139.345
- 87.834
- 5.338
sergen zeren 1 hafta mıh
resmi kayıt
resmi kayıt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu aralar senin üstüne çok oynadı gibi , sence haketti mi )sergen zeren 1 hafta mıh
resmi kayıt
Avrupa ŞampiyonluğuErden Timur’un geçen yıl ilk toplantıdaki en çarpıcı vaadi neydi sizce?
Ne maçı hocamakşam olsada maçımızı izlesek
oliveira ‘ya da böyle ezilmezsin be kardeşim
lig farkı falan filan demeyin lütfen böyle fark mı olur
sergen zeren 1 hafta mıh
resmi kayıt
hazırlık abi, Kisvarda Macar takımı 20:30daNe maçı hocam
oliveira ‘ya da böyle ezilmezsin be kardeşim
lig farkı falan filan demeyin lütfen böyle fark mı olur
Bence bizim popomuz arsa değdi,bundan 3-4 sene önce thiago benim için dünyanın en iyi ortasahasıydı
üzücü düştüğü durum gsc bile istemiyor adamı![]()
Benim kriterim bizim takimda ilk 11 oynayabilirler mi sorusu. Hiçbiri oynayamazDijiku baya vasat bi kariyere sahip izlemedim ama net bir isim gelmemesi iyi. Ayrıca szymanskide aynı şekilde oda net bir isim değil bence. Kaliteli kadro kurucaz diyip böyle isimler almaları komik.
Aynen icardi olmalı kaptan. Ona buna bagirmaktan kaleciligi unutuyorBen kaptan olarak takım üzerinde bir etkisini göremiyorum maçlarda her pozisyona da koşamıyor bu yüzden takımda daha etkin olacak isimler kaptanlık pazu bandını takabilir hakem etrafında etki kurmak önemli Türkiye futbolunda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim takımı bırak kent dijiku yu süper ligden orta sıra takımları alsa şaşırmazsın.Benim kriterim bizim takimda ilk 11 oynayabilirler mi sorusu. Hiçbiri oynayamaz
bence Torreriaya daha çok yakışır, adam heryere yetiştiriyor, herkes tarafından çok seviliyor, Icardiye takım içinde gıcık kapanlar çıkarsa sıkıntı olurAynen icardi olmalı kaptan. Ona buna bagirmaktan kaleciligi unutuyor