Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.084
- 5.188
çok büyük adam. şeytan tüyü var, kendisine 5 sn bakan herkesi hayranı yapıyor, ilginç bir aura uzun yıllardır kimsede görmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce hiç futbolcu ismi yazdırdığım formam olmamıştı, açıklandığı an dayanamayarak yeni sezon forması alıp İcardi yazdıracağım gibi duruyor.çok büyük adam. şeytan tüyü var, kendisine 5 sn bakan herkesi hayranı yapıyor, ilginç bir aura uzun yıllardır kimsede görmedim
spertsyan 1 sene durup sonra avrupa
Ajax transferi de olmadı sanırım 10-12 milyon konuşuluyordu diye hatırlıyorum. Çok iyi olabilir gibi geliyor bize.spertsyan 1 sene durup sonra avrupa
Ajax transferi de olmadı sanırım 10-12 milyon konuşuluyordu diye hatırlıyorum. Çok iyi olabilir gibi geliyor bize.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tansel Angelinho'da ödeme planı konuşuluyor demişti dün bir yayında bu gün görüşme varmış sanırım kulübü ile. Sol bek Angelinho(yüksek ihtimal) ya da Sosa ikilisinden biri olacak gibi.Serhan Türk: "Galatasaray'ın Angelino transferini bitirmesi an meselesi. Ayrıca Paredes transferinde de hızlı bir ilerleme söz konusu."
[A Spor]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sabah aynı şeyi yazacaktım. Vaktim yoktu yazamadım...torreira kişiliğinde bir 8 numara ligi sözleşmeleri bitene kadar domine eder.Orta sahaya alacağımız oyuncu kalibremizi belirleyecek.
Paredes veya değil oraya Torreira performansını 8 numara olarak verecek birini eklemleyebilirsek, kadromuzdan giden oyuncu olmazsa ya da gidenin yerini dolduracak transfer yapılırsa bu takım geçen seneden de daha iyi olur.
Gedsonu kendi öz kaynaklarıyla almış zannedersem.Ahmet Nur Çebi: "Ben bunu yapamam. Ben sponsorluk parasını bir oyuncuya veremem. Bunu yapan takımın taraftarları sizce mutlu mudur?”