Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya alacağımız oyuncu kalibremizi belirleyecek.

Paredes veya değil oraya Torreira performansını 8 numara olarak verecek birini eklemleyebilirsek, kadromuzdan giden oyuncu olmazsa ya da gidenin yerini dolduracak transfer yapılırsa bu takım geçen seneden de daha iyi olur.

çok büyük adam. şeytan tüyü var, kendisine 5 sn bakan herkesi hayranı yapıyor, ilginç bir aura uzun yıllardır kimsede görmedim
Daha önce hiç futbolcu ismi yazdırdığım formam olmamıştı, açıklandığı an dayanamayarak yeni sezon forması alıp İcardi yazdıracağım gibi duruyor.

Leipzig'le Norwich inadı bırakın da artık iki Galatasaray aşığı Angelino ve Rashica'yı salın.

yerr mina beleşmiş son durumunu bilmiyorum ama kalitei bir oyuncuydu

Fb erkek isen

paradeside alırsın

kessie ekıbızde

Allah izin verirse yusufu da tedavi için göndereceğimiz yer
5db957252269a22b1055668c.jpg

Şu an kampta bizimle olup sadece A listesine yazılabilecek oyuncularımız arasında altyapımızdan yetişen sadece Yunus Akgün, Batuhan Şen ve Berk Balaban var. Yedek kaleci alırsak bunların en az biri gidecek. Bu durumda her şartta iki oyuncu eksik göndereceğiz listeyi.

Serhan Türk: "Galatasaray'ın Angelino transferini bitirmesi an meselesi. Ayrıca Paredes transferinde de hızlı bir ilerleme söz konusu."

[A Spor]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tansel Angelinho'da ödeme planı konuşuluyor demişti dün bir yayında bu gün görüşme varmış sanırım kulübü ile. Sol bek Angelinho(yüksek ihtimal) ya da Sosa ikilisinden biri olacak gibi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta sahaya alacağımız oyuncu kalibremizi belirleyecek.

Paredes veya değil oraya Torreira performansını 8 numara olarak verecek birini eklemleyebilirsek, kadromuzdan giden oyuncu olmazsa ya da gidenin yerini dolduracak transfer yapılırsa bu takım geçen seneden de daha iyi olur.
Sabah aynı şeyi yazacaktım. Vaktim yoktu yazamadım...torreira kişiliğinde bir 8 numara ligi sözleşmeleri bitene kadar domine eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt