Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.313
Angelino ile birlikte borç para istemişiz diye anladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O işte başka bir seviyeydi ama sakatlık sorunu var. Şu an Wolves'da oynuyor bir kaç maç denk geldi izledim ama eski tarzında değildi. Daha düz bir orta saha gibi takılıyordu. Belki verilen görevden kaynaklıdır ama sakatlıklardan belini doğrultsaydı çok başka bir seviyeye çıkardı.Gedson değil de valla benim içimde asıl bu top çıkarma işlerini yapan oyuncular arasında içimde ukte kalan Lemina.Bambaşka bir herifti yav billur geçiyordu rakiple defans top çıkarırken ama işte çok sakatlandı bizde.
Artık başka bir evrende en güzel halinle diyelim.
Kerem demirbay ve parades birbirlerinin alternatifi bence ayrı değiller.Bazı maçlarda bu formasyonda çıkabiliriz. Kimi maçta Kazımcan kimi maçta Berkan kimi maçta Barış bir şekilde yerli dengesini de sağlarız.
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Parades
Zaniolo - Kerem Demirbay - Kerem
Icardi
Hangisi daha iyi olur.Kerem demirbay ve parades birbirlerinin alternatifi bence ayrı değiller.
Muslera bencede kaptanlığa devam etmeli zaten edecektir de böyle bir paylaşım ilginç geldi.resmî hesabı muslera yönetiyor olabilir
musleradan başka kim sinirlenebilir ki bu habere
kerem yerli mertens olacak gibi ya, stili git gide ona benzeyecek bence. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama.
ilk cümlede dediğin doğru bence de
Tarz olarak birbiriyle alakalari yok pek. Biri defansif odakli, oburu ofansif odakliKerem demirbay ve parades birbirlerinin alternatifi bence ayrı değiller.
Parades daha iyi olur gibi geliyor ikisi de hat kıran paslar atıyor ama parades daha sert ve savunma olarak daha iyi bence eğer dripling ile yaran box to box olamayacaksa ki onu da hoca istemiyor belliki.Hangisi daha iyi olur.
Ankaragücü maçında yaptığı asisten son 10 maçta hep denedi. Belki isabet oranı düşük kaldı ama her maç 1 tanesini isabetli şekilde savunma arkasına geçirdi pek değerlendiremedik ama her maç bir tane aynı stil pozisyona girdik.Bunu ben de hissediyorum geçen sezondan beri. Kağıt üstünde kanat ama baya içeride takılıyor maç boyu ve tarzı da bildiğimiz prime Mertens'i andırmaya başladı. Ne kadar Mertens'le oynamanın etkisi ne kadar kendi içgüdüsü onu bilmiyorum. Terim'le de benzer bir oyun oynuyordu yani, zaten benziyordu biraz Mertens'le Mertens gelmeden önce de ama böyle ince asistleri falan çok yoktu. Biraz da Icardi ile oynamanın etkisi tabi bu. Ankaragücü maçındaki Icardi'ye asisti hafife alınmayacak kadar ince bir asist bence mesela.
O adam tr ye hayatta gelmez gelirsede top oynatmazlar apar topar geri gider Turk dusmani bir adam aman gelmesinTadic aslında tam bizlik topçu .
Süper Lig rotasyonu icin oldukca iyi bir isim. Avrupa da özellikle deplasmanlarda da iyi is görür diye düsünüyorum. Ama Emre Can oluyorsa onu tercih ederim
Evet kerem 10 numaradan çıkma bir 8 ikisinin de tek ortak noktası araya iyi pas atmaları sanırım.Tarz olarak birbiriyle alakalari yok pek. Biri defansif odakli, oburu ofansif odakli
bu lafi hic anlamamtransfer yapmak için transfer yapılmasın da
O geçen sene ki mertens transferiyle ilgiliydi.Juventus kimleri istiyor acaba? Dün erden başkan ağzından bir kaç oyuncu da juve ilemkarşı karşıya geldiklerini ağzından kaçırdı.
bu lafi hic anlamam
yani transfer yapilacaksa zaten yapilir. Gerek var mi evet? Gerek varsa neden yapilmasin.![]()