Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson değil de valla benim içimde asıl bu top çıkarma işlerini yapan oyuncular arasında içimde ukte kalan Lemina.Bambaşka bir herifti yav billur geçiyordu rakiple defans top çıkarırken ama işte çok sakatlandı bizde.
Artık başka bir evrende en güzel halinle diyelim.
O işte başka bir seviyeydi ama sakatlık sorunu var. Şu an Wolves'da oynuyor bir kaç maç denk geldi izledim ama eski tarzında değildi. Daha düz bir orta saha gibi takılıyordu. Belki verilen görevden kaynaklıdır ama sakatlıklardan belini doğrultsaydı çok başka bir seviyeye çıkardı.

Bazı maçlarda bu formasyonda çıkabiliriz. Kimi maçta Kazımcan kimi maçta Berkan kimi maçta Barış bir şekilde yerli dengesini de sağlarız.
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Parades
Zaniolo - Kerem Demirbay - Kerem
Icardi​
Kerem demirbay ve parades birbirlerinin alternatifi bence ayrı değiller.

kerem yerli mertens olacak gibi ya, stili git gide ona benzeyecek bence. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama.

ilk cümlede dediğin doğru bence de

Bunu ben de hissediyorum geçen sezondan beri. Kağıt üstünde kanat ama baya içeride takılıyor maç boyu ve tarzı da bildiğimiz prime Mertens'i andırmaya başladı. Ne kadar Mertens'le oynamanın etkisi ne kadar kendi içgüdüsü onu bilmiyorum. Terim'le de benzer bir oyun oynuyordu yani, zaten benziyordu biraz Mertens'le Mertens gelmeden önce de ama böyle ince asistleri falan çok yoktu. Biraz da Icardi ile oynamanın etkisi tabi bu. Ankaragücü maçındaki Icardi'ye asisti hafife alınmayacak kadar ince bir asist bence mesela.

Juventus kimleri istiyor acaba? Dün erden başkan ağzından bir kaç oyuncu da juve ilemkarşı karşıya geldiklerini ağzından kaçırdı.

Bunu ben de hissediyorum geçen sezondan beri. Kağıt üstünde kanat ama baya içeride takılıyor maç boyu ve tarzı da bildiğimiz prime Mertens'i andırmaya başladı. Ne kadar Mertens'le oynamanın etkisi ne kadar kendi içgüdüsü onu bilmiyorum. Terim'le de benzer bir oyun oynuyordu yani, zaten benziyordu biraz Mertens'le Mertens gelmeden önce de ama böyle ince asistleri falan çok yoktu. Biraz da Icardi ile oynamanın etkisi tabi bu. Ankaragücü maçındaki Icardi'ye asisti hafife alınmayacak kadar ince bir asist bence mesela.
Ankaragücü maçında yaptığı asisten son 10 maçta hep denedi. Belki isabet oranı düşük kaldı ama her maç 1 tanesini isabetli şekilde savunma arkasına geçirdi pek değerlendiremedik ama her maç bir tane aynı stil pozisyona girdik.

Hatta son fb maçında aynı topu geçirdi ama İcardi'nin üstüne düştü İrfancan. Bence penaltı da vermediler tabi fakat abim sarhoş olmasa hakemlere bırakmadan onu da yazardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt