Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen umut nayırı jest olsun diye verdiler size. Sonra 9 senedir neden şampiyon olamıyoruz diyosunuz böyle yalan dolanla hile hurdayla Allah bir şekilde belanızı veriyoda ondan.

Parades’e neden bir anda böyle olumsuz olundu, çok bilmediğim için bir bilgim yok hakkında fakat bir anda olumsuz yorumlar canımı sıktı.

bugün bir vs vardı oliveraya karşı

herifin istatistikleri tam patates ya

vani ötle lig farklılığımış yok az oynamışmış filan bile açıklayamıyor o istatistiği

ürperdim resmen

Icardi görüştüğü an çözer sonuçta 32 m euro teklifi reddedip bize geliyorsa Parades bile etkilenebilir. Daha iyi oyuncu bakıyorsak onun için bekletiyorsak da bilemem.
Umarım ahbabım. İcardi, Angelino ve Paredes ön eleme maçına yetişir ise yönetim ciddi bir takdiri hak eder, ama çok zor bir beklenti bu tabi ki, o yüzden gerçekleşmez ise yönetime eksi vermem bu konuda.:hat:

[Sport.ro] Farul Constanța has reached an agreement in principle for the sale of Adrian Mazilu (17 years old), in the Premier League, to Brighton, for four million euros.

Devamlılığı olmayan oyuncunun istatistiklerinin düşmesi çok normal..Oliveira 10-15 maç oynasa yarısını yapamazdı oransal olarak bile baksak ..Paredes hususunda enseyi karartmaya gerek yok şimdiden .

Benim görüşüm baştan beri belli oraya daha farklı bir profil istiyorum ama Paredes de öyle 2 istatistikle gömülecek topçu degil

Paredesi İcardinin yanında eşantiyon gibi alıyoruz cidden ihtiyacımız olan bir profil olduğu düşünmüyorum.İşin şöyle de bi tarafı var Lazio Torreira'nın alternatifi olarak Paredes'i görüyo Paredes'i alırsak bi bakmışız Torreira'yı kaybetmişiz gibi bi durum da olabilir.En son Savic'i sattılar araplara 40m euro üstü bi paraya.

Paredes ürkütüyor
20 metre top süremez gibi geliyor. Torreirayı prese gönderip onu orta göbekte bekleteceğiz sanırım. Pasları falan iyidir de Sergio iyi zamanında sağa sola bayaa koşuyor kanada falan atıyor kendini.
Paredes adı güzel de çok derinde kalırsa hücumda kaybımız olacaktır. Belki hoca angelinhonun çıkışlarında geriyi kapatmak için orayı sağlam tutmak için istiyordur. Ama getirdiklerini götürdüklerini düşünğnce Sergionun yerine oynadığında öyle atla deve kadar bir fark olmayacaktır. Atla deve arasında hangi açıdan ne kadar fark var bilmiyorum tabi

Oha Adama Traore boştaymış. Bu adam alınmaz mı ya. Rashica'ya bonservis vereceğine alın şu adamı. Bu adam bizim ligin bugıdır.

Parades’e neden bir anda böyle olumsuz olundu, çok bilmediğim için bir bilgim yok hakkında fakat bir anda olumsuz yorumlar canımı sıktı.
çünkü son dünya kupası sahibi Arjantin milli takımında sürekli ilk 11 de oynamıyor.Herhalde ondandır.Yada paradese olumsuz bakan arkadaşlar bizim ligi primer lig Bizim takımın kalitesini City ,Madrid bayernle aynı zannediyor

ortasaha oyuncusunda kriterimizi,tempolumu olmalı degilse hic anlamı yok zaten sergio da teknıkle alakalı cogu şey var
bize tempolu basan giden adam lazım

Paredesten daha faydali olur kanımca
Paredes Oliviera'nın yerine alınmalı. Takımdaki dinamik orta saha eksiği de Midtsjö'nün yerine alınacak olan Melo gibi veya Gedson tipi bir orta sahayla kapatılmalı. Ayrıca bir yerli orta saha daha düşünülebilir kadroda, ya da Özgür Baran, Efe, Hamza gibi oyunculardan en az biri hazır tutulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt