Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paredes Oliviera'nın yerine alınmalı. Takımdaki dinamik orta saha eksiği de Midtsjö'nün yerine alınacak olan Melo gibi veya Gedson tipi bir orta sahayla kapatılmalı. Ayrıca bir yerli orta saha daha düşünülebilir kadroda, ya da Özgür Baran, Efe, Hamza gibi oyunculardan en az biri hazır tutulur.
Iyi de Paredes dinamik oyuncu mu.

Daha çok izleyen aydınlatsın ama durgun, arkadan oyun kuran ve hiç koşmayan biri izlenimi veriyor bana. Öne çikan ozellikleri yuksek pas becerisi falan

8m maasi 15 olmadi diye gidip baska biryerde 4-5m maasami oynicak yani?
Icardi de 32 m euro maaş toplamda 3 senede 66 m euro fazla maaş alabilecekken bonuslarla senelik 10 m euro maaşa imza atıyor futbol sadece paradan ibaret değil sevgi tutku ve yaşantı hepsi etkili olabiliyor ama eğer ki bizim takımda 15-20 m euro alan birisi olsaydı o zaman Icardi'yi de bonuslar hariç net 7.5 m euro'ya alamazdık almak için o rakamlara çıkmamız gerekirdi. Yarın oldu da bütçemiz oldu 25 m euro maaş verebiliyoruz X futbolcuya Icardi'den fazla maaş veremeyiz verecek olursak da Icardi'ye sözleşme yenilememiz gerekir.

Taslica 2 sene önce orada en çok kazanan futbolcuyken şu an diğer oyuncular 30-40-100-150-200 m euro alırken Talisca 10 m euro aldığı ayrılmak istemesi gayet normal olur Avrupa'da da 4-5 m euro'ya Avrupa imza atabilir. Kendi kulübü maaşını düzeltme yaparlarsa da kalabilir ama o kadar futbolcunun ekstrem rakamlar kazandığı yerde egosu ağır basarsa da ayrılır.

Son düzenleme:
Turk futboluna katki icin bonservis bedeli yok

boeyin kalıp nelssonun 20+ civara satıldığı senaryo çok üzmez.

10 mil € civarını nelsson gibi daha garantiye kaçacak bir potansiyele yatırarak stoperi doldurabiliriz. (kaan + iyi kötü emin)

açılacak 10-15 mil € civarı bütçe ve sponsor gelirleriyle kadroyu muhafaza ederek takviye yapabiliriz.

Ben Nelsson giderse 30'larının başında tecrübeli, lider karakterli, defansa liderlik edebilecek, Avrupa'da takıma mental olarak seviye atlatabilecek bir stopere razıyım. Hatta tercih ederim bile diyebilirim. Yaşlı maşlı demeden biraz bonservis ödesek bile olur yani. Gelecek genç stoper çok iyi bile çıksa ilk etapta bir anda Abdülkerim'le beraber CL seviyesinde sudan çıkmış balığa dönebilir korkarım. Sağ bekimiz süper olsa da o da tecrübesiz. Sol bekimiz de defansif açıdan sıkıntılı biri olabilir gibi duruyor. Oraya tecrübeli lider bir adam cuk oturur. Öyle 34-35 değil tabi. 30-32 arası, daha 2-3 yıl oynayabilecek biri...

Icardi'ye tek bir şey için kızıyorum, ya bu adam Galatasaray taraftarını çok şımarttı. Adam paredes'i, rashisca'yı felan beğenmiyor çıtayı çok yükseltti.
Yahu daha bir kaç hafta önce transfer olumsuz yönde gidiyormuş gibi gözükürken, hafiften hamurdanmaya baslamıstınız şimdi yok dribling yapsın felan diyor.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gidin driblingci 8 alın ya başlarım bu adama
kessie, guendezi filan kovalayın

yok illla öyle adam alacağız thiagocuğum orada duruyor sakat hali bile daha iyi bundan

ben çok pıs tırsıyorum bu patatesden

thiago daha riskli transfer yav

thiago kariyer içinde 5 tane ikili mücadele kazanmamıştır muhtemelen

Angelino ve İcardi transferleri biterse geriye sadece orta saha transferleri kalıyor ilk 11 özelinde. Oraya da Hakim Ziyech ve Saul Niguez ikilisi transfer edilirse şampiyonlar ligi elemelerini değil son 16 turunu hayal etmeye başlarım

Muslera
Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino
Torreira-Saul
Zaniolo-Ziyech-Kerem
Icardi

Yine durup durup aklıma gedson geliyor.. Cidden piyasada yok bu tarz topçu herif istediği an ligdeki tüm orta sahalara üstünlük kurabiliyor..Bizdeyken o sezonun yıldızları josef-atibayi ezmisti bu sezon bjkde bizim orta sahaları ezdi..
Bir de son haftalarda kanat falan oynadı onu bile becerebiliyor bizim şu sağlam kadroda görmeyi çok isterdim..

Gedson’un bize geldiği dönemki 17 maçlık verilerini koymuştum, her şeyde birinciydi. Skor yapmıyor diye gömüldüğünde de o rol verilse yapar demiştim ki son dönemde bunu da gösterdi.

Kesinlikle büyük kayıp bizim için ancak o olsa Torreira gelmeyebilirdi.

Angelino ve İcardi transferleri biterse geriye sadece orta saha transferleri kalıyor ilk 11 özelinde. Oraya da Hakim Ziyech ve Saul Niguez ikilisi transfer edilirse şampiyonlar ligi elemelerini değil son 16 turunu hayal etmeye başlarım

Muslera
Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino
Torreira-Saul
Zaniolo-Ziyech-Kerem
Icardi
Araplar Saul icin 20m€ teklif etmişler

kel, ilkayın yerini ,klopp ise alcantara ve wijnaldumun yerlerını nasıl dolduracaklar acaba

Devamlılığı olmayan oyuncunun istatistiklerinin düşmesi çok normal..Oliveira 10-15 maç oynasa yarısını yapamazdı oransal olarak bile baksak ..Paredes hususunda enseyi karartmaya gerek yok şimdiden .

Benim görüşüm baştan beri belli oraya daha farklı bir profil istiyorum ama Paredes de öyle 2 istatistikle gömülecek topçu degil
Oliveira'nın Roma istatistikleri ile karşılaştırmak lazım aslında.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt