Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre can bu takima elzem, Paredes yerine isterim.

Muslera

Boey Nelsson Apo Angel

Lucas Emre Can

Zaniolo Dybala Kerem

Icardi

Yedekler:

Batuhan, Ali Turalp, Dubois, Emin, Kazimcan, Sergio, Mertens, Rashica, Bay, Yusuf, Berkan, Antonio, Bertug.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler bize Play - Off ta çıkabilecek muhtemel rakipler hangileri ?

Kerem konusunda tedirgin olma sebebi anladığım kadarıyla tempo.

Yusuf Demir’in olmadığı senaryo için mantıklı olabilir yine de.

Ben bu sene Dubois in yedekte kalmaya ok diyeceğini sanmıyorum.

Alt yaş gruplarından beri izliyoruz, beklenen gelişimi göstermedi ve yaşı ilerledikçe geriye gitti.Bu seneki Leverkusen -ki çok iyi bir takımdı- performans gösteremeyen birisinden bizim beklentimiz ne olabilir ki?Yerli yedek olur, halbuki biz Mertens'in önüne geçecek bir isim arıyoruz...İkinci mevzuda bu gurbetçi arkadaşlar mental olarak bizim ligi kaldıramıyor, yoksa Yusuf Demir yetenek olarak çok daha iyisi hepimiz biliyoruz.Ben sakıncalı buluyorum, alırız sonra Tolga Ciğerci gibi (dikkat ederseniz bilerek hep farklı gurbetçi ismi veriyorum,Kubilay Türkyılmaz harici tutan yok bizde,Hakan Yakın dahil -tesaduf olamaz)yollamaya çalışırız.
Adam için daha birkaç sene önce 30 milyonun üzerinde transfer parası ödediler bundesligada.Daha ne gelişim kaydedecek gayet yeterli bi oyuncu.Bizdeki siteme uyar uymaz ihtiyacımız var yok bilemem ayrı bi mesele ama diğer çer çöp gurbetçiler gibi değil onların hangisi iki haneli bonservis ödemişler bırak 30 milyonu.Gurbetçi tutmadı vs farklı bir tartışma.Ama gelenlerin kalite ve kariyeri de önemli tabi çok da parlak kariyerli bi gurbetçi hatırlamıyorum

Gurbetçilerin iyileri pek gelmiyor zaten Hamit var Berkan var
İlkay da var alalım tutar, onlar farklı seviyede oynadılar.En basitinden Kaan elimizde yedek! Direkt 11'e koy-a-miyoruz.Hatta tuttu gözüyle bakılan Sinan Bolat, Barış Özbek, Serkan da yedek.Umit Karan, Berkan gibiler lig içinden, kaldı ki onlarda yedek!Kerem de yedek olur,yedek oyuncu arıyorsak sorun yok,biz direkt 11'e adam arıyoruz diye bakıyorum ben.

şimdi torreiranın altenatifi berkan paredes gelirse alternatifi oliveira ve kerem olacak herhalde

Mertens arabistan ne alaka? twitterda 3-5 kişi arapça mertens şöyle iyidir böyle müthiştir diyerek ironi yapınca ilgilenmiş olmuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt