Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felix işi transfer olmadığı her geçen gün bize yaklaşır önümüzde 50 gün var eğer şampiyonlar ligi gruplarına kalırsak o döneme kadar Atletico da olursa 1 Eylül'de İstanbul'a indirir 2 Eylül'de de Şampiyonlar ligi listesine adını yazarız.

zaniolo avrupa maçlarında ve deplasmanlarda net parlar bence orta sahada pas trafiğini yönetebilecek biri olursa.. nelsson 22 ve üzeri mükemmel rakam.. defansif yönü kuvvetli iyi bir orta sahan yok ise hangi defans olursa maymun olur. defansın işini kolaylaştıran adamlardır bunlar.. nelssonsuz bana göre olur ama zani ve boey kesinlikle satmam en az 1 yıl.. daha hızlı ve atletik bir takım isteniyor belli ki.. sanchez ve angelino gösterge..

icardi rashica angelino ve 8 numara alıp biraz bekleyelim

sağlıklı düşünelim derim
939709201656470fa92ec9970384b0c6.webp

Forumlara bir bakayım dedim hem Galatasaray hem Tottenham tarafından transfer haberi yağıyor üstüme. Bu gece ne kutlu bir gecedir böyle.

Kerem bu saydığın gurbolar gibi değil renktaş Kerem yıllardır bundeslida kendini ispat etmiş mesutların ilkayların bi alt kalitesindedir.
Bana öyle geliyor ki 9+2 nin konuşulduğu bugünlerde yerli ısrarı varsa acaba Kerem Aktürkoğlu gidicimi.
Abdül Kerem 2 yerli varken hala Kerem denirbay ısrarı ki yedekte oturmazBilemedim
Kanatta zanioşo rascjia deyip ortaya Kerem toreira mı düşünürler 🧐
Alt yaş gruplarından beri izliyoruz, beklenen gelişimi göstermedi ve yaşı ilerledikçe geriye gitti.Bu seneki Leverkusen -ki çok iyi bir takımdı- performans gösteremeyen birisinden bizim beklentimiz ne olabilir ki?Yerli yedek olur, halbuki biz Mertens'in önüne geçecek bir isim arıyoruz...İkinci mevzuda bu gurbetçi arkadaşlar mental olarak bizim ligi kaldıramıyor, yoksa Yusuf Demir yetenek olarak çok daha iyisi hepimiz biliyoruz.Ben sakıncalı buluyorum, alırız sonra Tolga Ciğerci gibi (dikkat ederseniz bilerek hep farklı gurbetçi ismi veriyorum,Kubilay Türkyılmaz harici tutan yok bizde,Hakan Yakın dahil -tesaduf olamaz)yollamaya çalışırız.

melikşah reis kaç gibi gelir
Forumun birinde anonim nikle takılan kulübün tercümanı varmış.Adam şu oyuncuyu aldık diye yazmış.Son dakika transfer yatmış herifi linç etmişler küfür kıyamet.Halbuki karşılamaya bu tercüman gidecek adam vermiş bilgiyi.Son dakika iptal olunca vay utanmaz vs vs
Diyeceğim o ki melikşah özelinde değil ama böyle kişiler burada olabilir o sebeple ben de Melikşah beyi takip eder beklerim

Forumun birinde anonim nikle takılan kulübün tercümanı varmış.Adam şu adam gelecek diye yazmış.Son dakika transfer yatmış herifi linç etmişler küfür kıyamet.Halbuki karşılamaya bu tercüman gidecek adam vermiş bilgiyi.Son dakika iptal olunca vay utanmaz vs vs
Diyeceğim o ki melikşah özelinde değil ama böyle kişiler burada olabilir o sebeple ben de Melikşah beyi takip eder beklerim
charlie chaplin, charlie chaplin benzerleri yarismasina katilmis yedinci olmus.

Kerem Demirbay'da form düşüşü illa vardır ama kesinlikle boş oyuncu değil. Berkan kadar mücadele eder, ayağı ise raket gibi. Teknik ekibi çok rahatlatır bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt