Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi rashica angelino ve 8 numara alıp biraz bekleyelim
sağlıklı düşünelim derim
Her şey GSmiz için dedemBir kurban ariyorduk iyi oldu

Alt yaş gruplarından beri izliyoruz, beklenen gelişimi göstermedi ve yaşı ilerledikçe geriye gitti.Bu seneki Leverkusen -ki çok iyi bir takımdı- performans gösteremeyen birisinden bizim beklentimiz ne olabilir ki?Yerli yedek olur, halbuki biz Mertens'in önüne geçecek bir isim arıyoruz...İkinci mevzuda bu gurbetçi arkadaşlar mental olarak bizim ligi kaldıramıyor, yoksa Yusuf Demir yetenek olarak çok daha iyisi hepimiz biliyoruz.Ben sakıncalı buluyorum, alırız sonra Tolga Ciğerci gibi (dikkat ederseniz bilerek hep farklı gurbetçi ismi veriyorum,Kubilay Türkyılmaz harici tutan yok bizde,Hakan Yakın dahil -tesaduf olamaz)yollamaya çalışırız.Kerem bu saydığın gurbolar gibi değil renktaş Kerem yıllardır bundeslida kendini ispat etmiş mesutların ilkayların bi alt kalitesindedir.
Bana öyle geliyor ki 9+2 nin konuşulduğu bugünlerde yerli ısrarı varsa acaba Kerem Aktürkoğlu gidicimi.
Abdül Kerem 2 yerli varken hala Kerem denirbay ısrarı ki yedekte oturmazBilemedim
Kanatta zanioşo rascjia deyip ortaya Kerem toreira mı düşünürler![]()
isim alalımForumlara bir bakayım dedim hem Galatasaray hem Tottenham tarafından transfer haberi yağıyor üstüme. Bu gece ne kutlu bir gecedir böyle.
Bizde 30 yıl önce tutan Kubilay Türkyılmaz harici bir gurbetçi söyleyin ikna olayım kardeşim.kerremle bu saydığın isimlen ne alakası var
şımarılmış
Forumun birinde anonim nikle takılan kulübün tercümanı varmış.Adam şu oyuncuyu aldık diye yazmış.Son dakika transfer yatmış herifi linç etmişler küfür kıyamet.Halbuki karşılamaya bu tercüman gidecek adam vermiş bilgiyi.Son dakika iptal olunca vay utanmaz vs vsmelikşah reis kaç gibi gelir
isim alalım
Salomon resmiyete kavuşmadı mı zaten renktaş.Galatasaray: Davinson, Kerem
Tottenham: Van de Ven, Salomon
Gurbetçilerin iyileri pek gelmiyor zaten Hamit var Berkan varBizde 30 yıl önce tutan Kubilay Türkyılmaz harici bir gurbetçi söyleyin ikna olayım kardeşim.
icardi rashica angelino ve 8 numara alıp biraz bekleyelim
sağlıklı düşünelim derim
charlie chaplin, charlie chaplin benzerleri yarismasina katilmis yedinci olmus.Forumun birinde anonim nikle takılan kulübün tercümanı varmış.Adam şu adam gelecek diye yazmış.Son dakika transfer yatmış herifi linç etmişler küfür kıyamet.Halbuki karşılamaya bu tercüman gidecek adam vermiş bilgiyi.Son dakika iptal olunca vay utanmaz vs vs
Diyeceğim o ki melikşah özelinde değil ama böyle kişiler burada olabilir o sebeple ben de Melikşah beyi takip eder beklerim