Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamaaamm çok güzel mesaj tarihi ile devamındaki birkaç gün benden sonra basının girdiği haberlere bi göz gezdirin size zahmet. Birde mesajda imkansız kısmını biri boldlasın. Onu da geçtim bu Allah'ın cezası transfer dinamik süreç gün günü tutuyor mu, zaten linç edilmenin önü çok açık bir işe soyunuyorum zerre menfaat düşünmeksizin, birde iftiraya karnım tok arkadaşlar. İmkansız mıymış peki Angelino neymiş sorunu detayı ile yazmışım. Sonradan fiyat düştü mü düşmedi mi kulübü. Delikanlı olsun bazıları...
Ben de imkansız demediğinden bahsettim zaten. Yalnız şuna da hazırlıklı olmalısın ki yaptığın iş eleştiriye, hatta yeri geldiğinde lince bile gidebilecek iş. Bunlara açık olmalısın.

Sosa haberi yerli-yabancı basında çıktığında gece gelip bu msjı yazmıştın hatırlıyorum. Bu haberinden önce de Angelino h.o yazmıştın hatta 10+2 milyon euro bonservisten, kontrat süresinden bile bahsetmiştin. Çok kesin bir msjdı. Öte yandan dediğine de katılıyorum, bir kaç günde değişmiş olabilir gayet süreç.

dalga geçer gibi kerem h olsun diyor jfjdfd la sabahtan beri demeyen kalmadı zaten gelip üstüne bir şey biliyormuş gibi davranıyorsun allah aşkına.

bir tane de herkesten önce basına düşmeyen bir isim söylese üstüne basına düşse tamam diyeceğim. ya basından sonra gelip bir şeyler yazıyor ya da hiç ilgimiz olmayan tipleri gelip söylüyor
Tamam

Herkesin verdiği her duyum doğru çıkacak diye birşey yok transferde işler 1 günde değişebilir. Melikşah renkdaşın icardi bizde dedikten sonraki gün fabrizio romanonun transferi açıklaması transfer bilgilerinden haberdar olduğunu gösteriyor.

Abdülkerim-Emin
Kerem-Barış

Yerli rotasyonu bence idare eder ama 3. Yerliyi nereye monte edeceğiz

Keşke genç yerli bi kaleci çıkış yapsa Muslera yerine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt