- 18 Mayıs 2011
- 22.747
- 12.346
- 1.873
Offff bu ne böyle![]()
Boey i niye sattınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Offff bu ne böyle![]()
Kerem Demirbay galibaAngelino ve İcardi geldikten sonra 8 ve 10 eksiğini de kapattık mı tamamız ancak 3. Yerli kim olacak hala muamma
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yabanci siniriSanchez nelsonun yanina geliyor gelirse bence ama bekleyelim bakalim
Ben de imkansız demediğinden bahsettim zaten. Yalnız şuna da hazırlıklı olmalısın ki yaptığın iş eleştiriye, hatta yeri geldiğinde lince bile gidebilecek iş. Bunlara açık olmalısın.Tamaaamm çok güzel mesaj tarihi ile devamındaki birkaç gün benden sonra basının girdiği haberlere bi göz gezdirin size zahmet. Birde mesajda imkansız kısmını biri boldlasın. Onu da geçtim bu Allah'ın cezası transfer dinamik süreç gün günü tutuyor mu, zaten linç edilmenin önü çok açık bir işe soyunuyorum zerre menfaat düşünmeksizin, birde iftiraya karnım tok arkadaşlar. İmkansız mıymış peki Angelino neymiş sorunu detayı ile yazmışım. Sonradan fiyat düştü mü düşmedi mi kulübü. Delikanlı olsun bazıları...
Tamamdalga geçer gibi kerem h olsun diyor jfjdfd la sabahtan beri demeyen kalmadı zaten gelip üstüne bir şey biliyormuş gibi davranıyorsun allah aşkına.
bir tane de herkesten önce basına düşmeyen bir isim söylese üstüne basına düşse tamam diyeceğim. ya basından sonra gelip bir şeyler yazıyor ya da hiç ilgimiz olmayan tipleri gelip söylüyor
Eminden daha iyi bir yerli stoper olmadığını ne vakit anlayacaklar üstatyerli sıtoper mi
orda duralım
Kerem Demirbay galiba
Bu kadroda en zayıf halka kerem olacak gibi duruyor
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sınırsız ban atın olsun bitsin. Kendi istemiş işte...
Potterhangi kero demirbay mı aktürk mü