Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.746
- 11.652
- 1.473
Kerem İcardi uyumu var zayıf kalmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü Erden başgan biliyor ki :"En zayıf yerin kadar güçlüsün"Hayatımda ilk kez kötü bölgeleri göz almayan bir Galatasaray var galib. hep bi bölge eskiden aşırı kopuk tu cünkü kalite farkı baya vardı
Gs efsanesi hakkinda sacma sapan konusmayalimBizim yabancı sınırını işgal eden son senesi kalmış kalecimizin
Hatlar karıştı sanırımYa gir forumlarda ara kismindan meliksaha ait mesajlari bul ne bos yaptin
Bu arkadaşa bende sardım zamanında da. Angeinho imkansız demedi. Zaniolo 32 milyon teklif dedi o doğru çıkmadı. Sen de saldırıyorsun da sana da Gedson nerede diye soran arkadaşlar var?adamlıktan bahsetmek yerine mabadın yiyorsa erkek gibi davran aç profilini tüm üyelere göstereyim diyorum boş yapıyorsun anca. mesajlarını görüntüleyemezken nasıl göstereyim angelino imkansız sosa geliyor deyişini.
Tamaaamm çok güzel mesaj tarihi ile devamındaki birkaç gün benden sonra basının girdiği haberlere bi göz gezdirin size zahmet. Birde mesajda imkansız kısmını biri boldlasın. Onu da geçtim bu Allah'ın cezası transfer dinamik süreç gün günü tutuyor mu, zaten linç edilmenin önü çok açık bir işe soyunuyorum zerre menfaat düşünmeksizin, birde iftiraya karnım tok arkadaşlar. İmkansız mıymış peki Angelino neymiş sorunu detayı ile yazmışım. Sonradan fiyat düştü mü düşmedi mi kulübü. Delikanlı olsun bazıları...SS'i ben almadım, kendi başlığında paylaşılmıştı dün @Onur Adıbelli rtaş tarafından. Angelino imkansız denmese de h.o haberinden sonra @Melikşah Aydoğan rtaşın bunu yazdığını hatırlıyorum forumda. @Yunus Emre Bahçivan rtaş bu msjdan bahsediyor olmalı.
Ekli dosyayı görüntüle 209675
Tamaaamm çok güzel mesaj tarihi ile devamındaki birkaç gün benden sonra basının girdiği haberlere bi göz gezdirin size zahmet. Birde mesajda imkansız kısmını biri boldlasın. Onu da geçtim bu Allah'ın cezası transfer dinamik süreç gün günü tutuyor mu, zaten linç edilmenin önü çok açık bir işe soyunuyorum zerre menfaat düşünmeksizin, birde iftiraya karnım tok arkadaşlar. İmkansız mıymış peki Angelino neymiş sorun detayı ile yazmışım. Sonradan fiyat düştü mü düşmedi mi kulübü. Delikanlı olsun bazıları...
İlk mesajı bu, senin dediğin galibamesajlarını görüntüleyemezken nasıl göstereyim angelino imkansız sosa geliyor deyişini.
Bu kadroda en zayıf halka kerem olacak gibi duruyor
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamaaamm çok güzel mesaj tarihi ile devamındaki birkaç gün benden sonra basının girdiği haberlere bi göz gezdirin size zahmet. Birde mesajda imkansız kısmını biri boldlasın. Onu da geçtim bu Allah'ın cezası transfer dinamik süreç gün günü tutuyor mu, zaten linç edilmenin önü çok açık bir işe soyunuyorum zerre menfaat düşünmeksizin, birde iftiraya karnım tok arkadaşlar. İmkansız mıymış peki Angelino neymiş sorunu detayı ile yazmışım. Sonradan fiyat düştü mü düşmedi mi kulübü. Delikanlı olsun bazıları...
Bu forumda duyumcuları idam ederler.Şeref Aydın'ı astınız, Özgür Ayten'i zehirlediniz, Ahmet Denizci'yi kaçırdınız, Melikşah'ı rahat bırakın bari.