Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dalga geçer gibi kerem h olsun diyor jfjdfd la sabahtan beri demeyen kalmadı zaten gelip üstüne bir şey biliyormuş gibi davranıyorsun allah aşkına.

bir tane de herkesten önce basına düşmeyen bir isim söylese üstüne basına düşse tamam diyeceğim. ya basından sonra gelip bir şeyler yazıyor ya da hiç ilgimiz olmayan tipleri gelip söylüyor
İşimiz, gücümüz, hayatımız yok mu kardeşim bizim haber gelir gelmez nasıl girelim? Sürekli nasıl sitede olalım, doğruluyorum işte birazdan da detay gircem. Ne anlatıyosun sen herkesten önce neleri söylediğim ortada, yanlı okuma mesajları, objektif ol.

boş yapmak yerine profilini tüm üyelere açarsan, angelino ve icardi için söylediklerini gösteririm editlemediysen mesajları
Yabanci basin ve yerli basin haber yaptiktan sonra geldigi dogru ama o da yazsin,hevesini alsin duyumculuktan boşver yunus : ) bi heycan oluyo burdakiler icin

Transferlerin etkisini şimdiden görmeye başladık

İnşallah gruplara kaldığımızda tüm Avrupa bizi konuşacak

kendi yıllarca sıkmamış gibi ortaya çıktı şimdi

hah doğru hatırlıyormuşum , zamanında kolpalamışsın

adam gelmiş bildiğini aktarıyor, yanılır tutturur orası ayrı mesele niye saldırırsın ki

ne geçecek yani eline

Yav harbinden maşallah. Önceki senelerde herkes nöbete detaylı analiz yazardı, kadrolar kurardı, alternatiflerini yazardı. Gündemde bile olmasa da istediği kaliteli topçuları keşke diyerek kadrolarına yazardı 2 senedir ilk defa bu kadar net transferler görüyorum hepimizin keşke dediği oyuncularla anlaşılıyor artık. Fm oynasan şu topçuları getiremezsin

1689092974063.webp

Bu üyenin, tam profilini kimlerin görebileceğini sınırlar.

açarsan üye görüntülenmeyi tüm üyelere gösteririm. boş muhabbet yapıyorsun sadece o kadar
Sana bu primi kastırmam, ara bul sitede gerekli imkanlar mevcut, net bir şekilde "Angelino imkansız" dediğimi kanıtlamazsan adamlığını ve dürüstlüğünü sorgula.

Sanchez nelsonun yanina geliyor gelirse bence ama bekleyelim bakalim

İşimiz, gücümüz, hayatımız yok mu kardeşim bizim haber gelir gelmez nasıl girelim? Sürekli nasıl sitede olalım, doğruluyorum işte birazdan da detay gircem. Ne anlatıyosun sen herkesten önce neleri söylediğim ortada, yanlı okuma mesajları, objektif ol.
yav ben kime ne yanlısı olayım. ne sana ne bir başkasına yanlı olunca benim elime ne geçecek ki tanımadığım muhabirliğin yanlılığını yapayım.

üyelerle maytap geçiyorsun insanlar da inanıyor buna kızıyorum. saçma sapan bakasetas falan uydurup buradaki insanları böyle konular için aralarında yorum attırıyorsun vs.

madem öyle hadi gidecek ilk 3 oyuncuyu söyle bakalım desek bakacaksın boş boş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt