Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.675
- 5.840
- 2.108
BABA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşimiz, gücümüz, hayatımız yok mu kardeşim bizim haber gelir gelmez nasıl girelim? Sürekli nasıl sitede olalım, doğruluyorum işte birazdan da detay gircem. Ne anlatıyosun sen herkesten önce neleri söylediğim ortada, yanlı okuma mesajları, objektif ol.dalga geçer gibi kerem h olsun diyor jfjdfd la sabahtan beri demeyen kalmadı zaten gelip üstüne bir şey biliyormuş gibi davranıyorsun allah aşkına.
bir tane de herkesten önce basına düşmeyen bir isim söylese üstüne basına düşse tamam diyeceğim. ya basından sonra gelip bir şeyler yazıyor ya da hiç ilgimiz olmayan tipleri gelip söylüyor
Kerem Demirbay Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun, solak yerli orta sahamıza hoşgeldin deyin![]()
Yabanci basin ve yerli basin haber yaptiktan sonra geldigi dogru ama o da yazsin,hevesini alsin duyumculuktan boşver yunus : ) bi heycan oluyo burdakiler icinboş yapmak yerine profilini tüm üyelere açarsan, angelino ve icardi için söylediklerini gösteririm editlemediysen mesajları
#83 Gedson Fernandes
Olum çok üzülüyorum lan adama. Şaka maka kendinizi adamın yerine koyun. 2 sezon önce 50 milyon € opsiyonla, en iyi ligin top 6 takımından birine gidiyorsunuz. Orada olmayınca bir takım kiralıyor sizi ve kendine gelmenizi sağlıyor. Bu sırada taraftar, hoca, oyuncu grubu derken çok...www.gscimbom.com.tr
kendi yıllarca sıkmamış gibi ortaya çıktı şimdi

AşçıKim bu
Gedson nerde kardeş?Bu üyenin, tam profilini kimlerin görebileceğini sınırlar.
açarsan üye görüntülenmeyi tüm üyelere gösteririm. boş muhabbet yapıyorsun sadece o kadar
Galatasaray SOCAR OKEY şu guzellige bakarmisin ( corapda olur kolda ayrı bir manası olur)Çoraplara OKEY sponsor olur mu?
Sana bu primi kastırmam, ara bul sitede gerekli imkanlar mevcut, net bir şekilde "Angelino imkansız" dediğimi kanıtlamazsan adamlığını ve dürüstlüğünü sorgula.Bu üyenin, tam profilini kimlerin görebileceğini sınırlar.
açarsan üye görüntülenmeyi tüm üyelere gösteririm. boş muhabbet yapıyorsun sadece o kadar
yav ben kime ne yanlısı olayım. ne sana ne bir başkasına yanlı olunca benim elime ne geçecek ki tanımadığım muhabirliğin yanlılığını yapayım.İşimiz, gücümüz, hayatımız yok mu kardeşim bizim haber gelir gelmez nasıl girelim? Sürekli nasıl sitede olalım, doğruluyorum işte birazdan da detay gircem. Ne anlatıyosun sen herkesten önce neleri söylediğim ortada, yanlı okuma mesajları, objektif ol.
Böyle saçmalık olmaz. Rashica ile konuşuluyordur zaten. Bir kanat almadığımız duruma kadar Rashica bizi bekler 4-5+ bonus civarına bitirmek istiyoruz belli ki.