Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dalga geçer gibi kerem h olsun diyor jfjdfd la sabahtan beri demeyen kalmadı zaten gelip üstüne bir şey biliyormuş gibi davranıyorsun allah aşkına.

bir tane de herkesten önce basına düşmeyen bir isim söylese üstüne basına düşse tamam diyeceğim. ya basından sonra gelip bir şeyler yazıyor ya da hiç ilgimiz olmayan tipleri gelip söylüyor

boş yapmak yerine profilini tüm üyelere açarsan, angelino ve icardi için söylediklerini gösteririm editlemediysen mesajları
Ara bul Angelino imkansız şeklinde konuştuğum tek mesajı. Öyle oturduğun yerde atıp tutmaya, arkadan konuşmaya benzemiyor, iddianı doğrulamak için çabala biraz.

Baba mesleğine dön bahçıvan benle uğraşma.

Ben kendim prim peşinde değilim ki; üstümden sana prim kastırayım...

Transfer teklifi gelen oyuncu kadroya baktığı zaman teklifi nasıl kabul etmesin ki müthiş kadro kuruyoruz.

Muslera
Dubois
Boey
Angelino
Torreira
Parades
Oliveira
Mertens
Icardi
Zaniolo

üstad sende eskiden duyum falan vermemiş miydin bi aralar hatta yanılmıyorsam tutmamıştı

kendi yıllarca sıkmamış gibi ortaya çıktı şimdi

Ara bul Angelino imkansız şeklinde konuştuğum tek mesajı. Öyle oturduğun yerde atıp tutmaya, arkadan konuşmaya benzemiyor, iddianı doğrulamak için çabala biraz.

Bu üyenin, tam profilini kimlerin görebileceğini sınırlar.

açarsan üye görüntülenmeyi tüm üyelere gösteririm. boş muhabbet yapıyorsun sadece o kadar

rakiplerimizi 3,5 dakika izledim

açıkçası temkinli olmamız gerekiyor

ayaklarımız yere basmalı

5-6 atamayıp 3-4de kalabiliriz

Kerem için maddi olarak şartlar nasıl. Kulübümüz için uygunmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt