Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boş yapmak yerine profilini tüm üyelere açarsan, angelino ve icardi için söylediklerini gösteririm editlemediysen mesajları
Çoraplara OKEY sponsor olur mu?Bakalım kol ve şort sponsorlari için yöneticilerimiz ne tür suprizlerle karşımıza çıkacak.
Kim buKerem Demirbay Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun, solak yerli orta sahamıza hoşgeldin deyin![]()
@Umut Işık yeni duyduk ne wow atıyorsun. Haber mi veriyoruz duyumculuk mu yapıyoruz?Angelinho gelmiş hayırlı olsun...
Ara bul Angelino imkansız şeklinde konuştuğum tek mesajı. Öyle oturduğun yerde atıp tutmaya, arkadan konuşmaya benzemiyor, iddianı doğrulamak için çabala biraz.boş yapmak yerine profilini tüm üyelere açarsan, angelino ve icardi için söylediklerini gösteririm editlemediysen mesajları
üstad sende eskiden duyum falan vermemiş miydin bi aralar hatta yanılmıyorsam tutmamıştı
Yerli stoper Baniya'mı acaba yine Ayberk Karapo ve Efe Sarıkaya da çok örülüyor.
Bu üyenin, tam profilini kimlerin görebileceğini sınırlar.Ara bul Angelino imkansız şeklinde konuştuğum tek mesajı. Öyle oturduğun yerde atıp tutmaya, arkadan konuşmaya benzemiyor, iddianı doğrulamak için çabala biraz.
Baba mesleğine dön bahçıvan benle uğraşma.
Ben kendim prim peşinde değilim ki; üstümden sana prim kastırayım...
Yusuf nereye gidiyor?Kerem Demirbay Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun, solak yerli orta sahamıza hoşgeldin deyin![]()
Kerem için maddi olarak şartlar nasıl. Kulübümüz için uygunmuAra bul Angelino imkansız şeklinde konuştuğum tek mesajı. Öyle oturduğun yerde atıp tutmaya, arkadan konuşmaya benzemiyor, iddianı doğrulamak için çabala biraz.
Baba mesleğine dön bahçıvan benle uğraşma.
Ben kendim prim peşinde değilim ki; üstümden sana prim kastırayım...
Şeref Aydın'ı astınız, Özgür Ayten'i zehirlediniz, Ahmet Denizci'yi kaçırdınız, Melikşah'ı rahat bırakın bari.