- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
angelino sartlara bagli olarak satin alma zorunlulugu ile kiralik geliyor. begenmezsek veya tutmazsa 2m kira bedeli güme gitmis olur. bir nevi taksitle oyuncu aldik diyebiliriz. ofansif olarak baya iyi bi herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanchez pek doğru tercih değil.angelino
sanchez
demirbay
paredes
hepsini istiyom
10 numara hakkında duyum verangelino sartlara bagli olarak satin alma zorunlulugu ile kiralik geliyor. begenmezsek veya tutmazsa 2m kira bedeli güme gitmis olur. bir nevi taksitle oyuncu aldik diyebiliriz. ofansif olarak baya iyi bi herif.
ben 54 yasındayım bana reco diyon
seni tokatlayım mı
Kerem - Berkan - Sergio - Midstjo - Paredes(?) - Torreira. Minimum 1 yolcu var. 2 kişilik mevkiye 6 oyuncu fazla çünkü.
Angelino nasıl bizden başkasını istemiyor
Kim ikna etmiş
Kerem demirbay Midso yerine düşünülüyor
Fbnin 7 tane santrafor ve 7 stoperi varmış. Müthiş planlama
en son oraya adam alinir10 numara hakkında duyum ver
Ensendeyim @Hüsnü AyabakanKerem demirbay Galatasaray oyuncusu artık Via : @Hüsnü Ayabakan![]()
Gedson Gelmezse sinirsiz ban atabilirsiniz demis. O halde yetkilileri göreve davet ediyorum#83 Gedson Fernandes
Olum çok üzülüyorum lan adama. Şaka maka kendinizi adamın yerine koyun. 2 sezon önce 50 milyon € opsiyonla, en iyi ligin top 6 takımından birine gidiyorsunuz. Orada olmayınca bir takım kiralıyor sizi ve kendine gelmenizi sağlıyor. Bu sırada taraftar, hoca, oyuncu grubu derken çok...www.gscimbom.com.tr
kendi yıllarca sıkmamış gibi ortaya çıktı şimdi
Yani düzenli oynayarak ritim bulabilen oyuncunun bu rotasyonda ben de gitmesinden yanayım. Ki oyuncu da çok mutlu durmuyor burda sanki. Talibi çıkar da 2-3 bir şey kazanırız umarım.Midtsjö gider
Napacak lan torreira paradesimi kesecek. Gitsin leverkursende yedek kalsın ozamanyedek olmak icin niye gelmek istesin Barış
Ensendeyim @Hüsnü Ayabakan