Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alexis salagini alacagimiza tadici alalim ilerde her yerde oynar

sergen sen alan shareri hatırlar mısın boşver weahı onda sürdürebilir prime dönemi yokru hatırladım kadarııyla 2 sene falan iyidi sonra bierhoff çıktı neyse alan shearı nasip etsin Allah bize
ben 24 yasındayım abi,kimseyi hatırlamam.sadece videolardan izlerim,öyle haberim olur.sherarı bilyorum ama şerefsizin teki.sneijder bize transfer olacagı dönem bizi küçümsedi

arsenalli andy cole nasip olsun bize

ben 24 yasındayım abi,kimseyi hatırlamam.sadece videolardan izlerim,öyle haberim olur.sherarı bilyorum ama şerefsizin teki.sneijder bize transfer olacagı dönem bizi küçümsedi

ben 54 yasındayım bana reco diyon

seni tokatlayım mı

Angelino yılın transferi olur diyecegim de erden başkana belli olmaz şak diye bir uçak daha indirir.. Belki 20 yıldır böyle bir sol bekimiz olmamıştır sakatlık bela yasamazsa herkesi mest edecek İnşallah..

o zaman sen kerem demirbaydan da gelse bile nefret edersin Fatih Hoca için onun olduğu hiçbir takımı seçmem demiş

Angelino nasıl bizden başkasını istemiyor

Kim ikna etmiş
1678866575060-juan-mata.jpg

kendi yıllarca sıkmamış gibi ortaya çıktı şimdi
Arkadaşın talebi yerine getirilsin hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt